neonówki boskie, super pazuraski i super foto
a ja chciałam Ci pogratulować wygranie tego konkursu na bloga Wiem wiem opóźniona jestem ale dopiero teraz dostałam wcześniejsze numery AP
Lakiery pękające
Bądź kobietą z pazurem! Daj się ponieść fantazji!: 308
no ja też Cię podziwiam co otworzę nowy nr AP to się zachwycam tymi Twoimi szalonymi pomysłami, życzę kolejnych sukcesów^^
z jakiej firmy ten lakier bo bardzo ładnie pęka
Nowe zdobienia zapraszam
Bądź kobietą z pazurem! Daj się ponieść fantazji!
Sandra, jak Tys robila takie szpony dlugie
O ja nie moge...
Przy drugich zapachnialo jesienia
Agnieszka
Nowinki:
Czytaj więcej...
pozwoliłam sobie dodać linka do ciebie u mnie na blogu
w koncu cos nowego czekalam i czekalam
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Bądź kobietą z pazurem! Daj się ponieść fantazji! - Zapraszam na bloga. Po modernizacji dodane podstrony. Masa filmików, wydarzeń branżowych, zdjęć a także uaktywniony blog osobisty Pierwszy wpis już jest. Zapraszam do blogowania i komentowania!
Zabieg przedłużania paznokci wykonany metodą combo (metoda akrylowa + metoda żelowa). Zdjęcia przed i po...
Bądź kobietą z pazurem! Daj się ponieść fantazji!: 322
---------- Dodano o godzinie 10:30 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:08 ----------
Paznokcie przedłużone metodą żelową. Przedłużone łoże paznokcia coverem. Na końcówkach masa perlmutowa zielona (muszla w taśmie) oraz złote mieniące się hologramy. Całość ma piękną głębię dzięki muszli, niestety zdjęcia tego nie oddały.
Bądź kobietą z pazurem! Daj się ponieść fantazji!: 323
Peeeeełno nowości
Zapraszam
Kobietazpazurem
Aleeee zaniedbałam mój temat Zapraszam zapraszam na bloga pełno nowości do tego odświeżony photoblow
Fotoblog kobietazpazurem w Photoblog.pl
Kobietazpazurem
[COLOR="Silver"]
Zapraszam także w komentarzach do zostawienia adresów swoich blogów- zbieram liste, którą będę polecała na własnym blogu
Kobietazpazurem...
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)