Dziewczyny super zakupy![]()
moja bluzka - na zywo prezentuje sie lepiej@
Buy Collarless Shirt from the Next UK online shop
i buciki - podobne do tych tylko matowe - zamszowe
Miss Sixty Black Patent Platform Shoes
och jak to fajnie zrobic czasem zakupki)
Dziewczyny świetne zakupyja też się muszę wybrać na jakiś shopping
![]()
Moje nowe butykiedys takie szpilki nosilam bardzo czesto pozniej przeszlam na nizsze ale jak zobaczylam te postanowilam przymierzyc i juz tak mi na nogach zostaly
tylko 10 cm
Blue and Black Block Platform Court Shoes
tylko gdzie ja je ubiore![]()
O tak buciki extra, a gdzie się Jade w nich wybierzesz to niech mąż główkuje, może jakaś kolacyjka we dwoje![]()
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
haha tez mu tak powiedzialam![]()
Świetny kolor butów muszą się pięknie prezentować do wszystkiego .
Wow! Zarąbiste! Mam podobne, a`la zamsz - błękitne ale chcę je sprzedać bo wzięłam 38 a z takich butów lepiej brać większy rozmiar. Jakby ktÓraś z Was chciała to zapraszam na PW
Załącznik 58808
ja jak zwykle gabinetowe
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Fajne zakupki Evelyn
Ja dzis dostałam dwie paczuchy
Załącznik 58875Załącznik 58876
kasiulka81 super butki
ja też mam 40i ja osobiście kupuję takich butków ewentualnie rozmiar miejszy lub taki, który noszę, nigdy nie wieksze...kupiłam raz, i teraz jak chodzę to je prawie ciągnąć muszę, poprostu się rozczłapały a miałam je żadko na stopie, wolę jak mi bucik dobrze stope trzyma, ale oczywiśie nie za małe
![]()
Ale buciki piękne kobitki macie, rewelacyjne są, ja się poślinię na ich widok, bo takich na pewno nie kupię, za wysokie jak na moje biegi za młodą
![]()
A mi dzisiaj przyszedł urodzinowy prezent "od mamy", który sama wybrałam( mimo że to dopiero 28
)
Załącznik 58881Załącznik 58882
źródło: DAVID JONES LISTONOSZKA GWIAZD A4 XL RETRO CZARNA (2581216050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Germana weszlam z mysla ze wstawilas jakies odjazdowe koturny, ale sie pomylilam
jednak torebka tez super i jaka duuuza...
ja sie teraz przymierzam do zakupu butów... co myslicie?
źródło: Lilu W021 SNEAKERS trampki koturny BRĄZOWE beż 37 (2593348332) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nanami mi tam się podobaja
Ja kupiłam puki co takie z myślą że moge je ubrać nawet na te nieszczęsne wesele...
Jesień BOTKI OD ZARRA obcas KOKARDA black r. 36 (2607980704) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nanami fajniutkie są, wczoraj w podobnych biegałam po deichmanie i były mega wygodne, tylko cena mnie przeraziła więc jeszcze sobie nad nimi pomyślę(179zł
).
Germana prześliczna torebunia![]()
Mi dzisiaj przyszła :
Listonoszka z klapką * w kolorze fioletowo-bakłażanowym - sklep internetowy Novamoda
oraz sporo ciekawych butów typu botki jest teraz w ccc, wczoraj przymierzałam kilka par i były zaskakująco wygodne, jedne nawet bardzo na mnie zerkały, nie wiem czy po nie nie wrócę![]()
ooo samaron jaka ładna![]()
szukałam wczoraj w takim kolorze może niekoniecznie listonoszki
ale zależy mi na takim kolorze ..
dla mnie te 119,00 za buty to juz jest duzo... no ale moze uda mi sie cos wykombinowac bo bardzo mi sie podobaja a nie mam takich wygodnych na jesien![]()
A ja sobie niedawno kupilam w Orsayu taka ramoneske:
Źródło zdjęcia:
ORSAY Shop - aktuelle Mode täglich neue Styles - ORSAY Online Shop - feminine Mode und Accessoires für anspruchsvolle Frauen!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)