kasiu to nie są moje kwiatkitylko abigail
praca znaaleziona na rosyjskim forum
Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
kasiu to nie są moje kwiatkitylko abigail
praca znaaleziona na rosyjskim forum
Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
moje pierwsze kwiatki akrylowemam małe pytanko czy po zrobieniu kwiatków nabłyszczacie je bo ja własnie tak zrobiłam i wygladaja na troche rozlane
jedni tak inni nie, jedni lubią inni nie, ja nabłyszczam, ale nie taka ilością jak same pazurki, robie tam:
- na gotowy zmatowiony paznokiec nakładsam akryl i formuje kwaitki
- nabłyszczam sporą ilością finishu sam paznokcieć
- kwiatki nabłyszczam bardzo dobrze wytartym i odsączonym pędzlem- prawie suchym, ale nie przeciągam po kwiatkach jak lakierem tylko od góry tak "ciapie" mocnym zdecydowanym ruchem- a to po to aby nie były takie obślizłe i nie wyglądały jak osmarkane, tylko lekko błyszcały i nie brudziły sie, bo w rowkach aktylu może się zbierać drobny brudek
![]()
dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez gosik22226 ; 22-12-2009 o 20:30
widać postępyjeszcze trochę poćwiczysz i będziesz takie kwiatuchy trzaskać jak profesjonalistka
ja osobiście kwiatków nie nabłyszczam, ale jak kto lubi![]()
Zmałpowane z ruskiego forum
Załącznik 13367
świetne![]()
Chocolata zarabiaste kwiatki![]()
Milena no, no...fajna obudowapazurki tez
![]()
telefonik pierwsza klasa, oryginał jakich mało![]()
milenka_olsztyn jakie równiutkie te kwiatuchyświetne
chocoTy zdolna m@łpo
![]()
ja swoje początki z kwiatuchami akrylowymi zaczynałam na butelkach od perfum, pojemniczkach po żelu lub na brystolu itp. itd. ... na każdym materialie całkiem inaczej nakłada się akryl. Jak tylko sobie poradze z dodawaniem zdjęć na dorum wkleje moje kulfoniki
---------- Dodano o godzinie 16:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:43 ----------
a kwiatki soffii25 są przecudne, szczególnie te w środeczku podobają mi się najbardziej, bardzo bardzo delikatniutkie![]()
Piękne![]()
Telefon cudownie ozdobiony![]()
aaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
bardzo brzydkie.. nie postarałas sie, i zero fanatzji
![]()
![]()
![]()
niesamowite![]()
taka jakas zapalniczka z dzisiejszej nudy
![]()
zapalniczka elegancka![]()
Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą !
soffi jakie cuda![]()
Soffii jakie piekne kwiatkinie moge sie napatrzec na te drugie
![]()
Załącznik 13742booosze dziewczyny ale wy kwiatuchy lepicie, jestem normalnie w szoku ten telefon to bajka , zapalniczki cudowne normalnie! Same talenciary na tym forum
Moje pazury okwiatuchowane![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)