Wina może tkwić właśnie w tym że dajesz top pod naklejkę, on pod spodem jest nie utwardzony i może robić niespodzianki![]()
Wina może tkwić właśnie w tym że dajesz top pod naklejkę, on pod spodem jest nie utwardzony i może robić niespodzianki![]()
albo spróbuj planie cienką topi na sama naklejke, utwardzic, a później na całego pazurka top
Możesz napisać jeszcze raz bo chyba literki się poprzestawiały a zależy mi na każdej radzieDzięki!
---------- Dodano o godzinie 20:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:30 ----------
Bez topu też próbowałam i to samo, z tym że myślałam, że to wina ewentualnych resztek wody, które nie zostały dobrze odsączone.
Sorka za błąd. Juz poprawilam.
A więc, próbowałam tak jak radziłyście, kropka topu w celu "przyklejenia"naklejki i dwie warstwy na wierzch, to samo, po paru dniach odkleja się...Wielka, szkoda, nie mam zdolności mega artystycznych i te naklejki bardzo by mi pomogły, dajcie znać jeśli wpadnie Wam jeszcze jakiś pomysł.
spróbuj więc na przetarty top i później też cienko dwa razy top połóż.
ale żeś się uparła na przyklejenie naklejki na 'mokro' .. my Ci odradzałysmy przeciez !
więc jeszcze raz
zrób pazura, nabłyszaczanie, a później na zmatowany pazur daj naklejke (po to jest wodna by się przykleiła samanic nie dawaj pod spód!) i :
1. pokryj nabłyszczaczem samą naklejkę - do lapmy - później druga warstwa na cały paznokieć
lub inna opcja
2. daj nabłyszczacz x2
skoro cały czas dajesz ten nabłyszczacz pod naklejkę, to moze w tym tkwi problem ? albo w tym że nie dajesz jej na zmatowiony pazurek tylko śliski, wtedy ta woda nie ma gdzie wyparować
Kupiłam ostatnio kilka naklejek, jeszcze nie zdążyłam wypróbować i mam problem.W jednym z wzorów nie ma całej naklejki, tzn.jest np.kwiatek listek i pół drugiego kwiatka i wobec tego mam pytanie: czy tak ma być czy je się łączy w większe wzory?Daję link,widać to dokładnie na wzorze nr 51 i 52np.modena - EXTRA NAKLEJKI 3D - DO ZDOBIEŃ PAZNOKCI (3411128178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Takie są z tego co widzę. Po prostu mniejsze![]()
Moje zdobienia z wykorzystaniem naklejek wodnych![]()
Margaretka, a jak je przyklejasz na zmatowionego pazurka, bo mi jakoś zawsze gdzieś, jakiś kawałeczek się nie dokleja, i brzydko odstaje
Margaretka świetne połączenie wzoru z naklejką. Mozna wiedziec gdzie kupilas pierwszy i trzeci wzor ?
też zakuiłam i będę prubować
staram się zawsze przyklejać na jeszcze lekko wilgotny lakier i wszystko zawsze ładnie przylega![]()
Dziekuje za odpowiedź Margaret![]()
Już wiem gdzie leży problem aquarius...
NIE WSZYSTKIE naklejki wodne są idealne....
Moje pierwsze naklejki w mig się odklejały w wodzie i po nałożeniu na pazurka same się gładko przyczepiały w tempie takim, że nie mogłam nic z nimi juz zrobić...
Kupiłam ostatnio inne naklejki i jest istna masakra.. w ogole nie chcą się przykleić, a najgorsze jest to, że po nałożeniu nabłyszczacza widać tam obwódkę, którą wycinaliśmy o.O ... masakra.. oczywiscie trwałość - tragiczna...
Jest tak jak pisze natalia.
niestety naklejki są RÓŻNE a co za tym idzie trafiają się beznadziejne...
to chyba wina tego że ten 'materiał' jest grubszy.. nie wiem.. masakra![]()
z różyczką
Ostatnio edytowane przez Margaretka23 ; 28-11-2013 o 17:16
znacie jakieś sklepy gdzie znajdę naklejki z postaciami np.z bajek?
kwiatowych motywów jest wszędzie pełno a mi zależy na czymś nietypowym np. muffinki, lody, itp
Na allergo jest pelno ostatnoi kupowalam u allegrowicza beauty_ck.polecam
"Już wiem gdzie leży problem aquarius...
NIE WSZYSTKIE naklejki wodne są idealne....
Moje pierwsze naklejki w mig się odklejały w wodzie i po nałożeniu na pazurka same się gładko przyczepiały w tempie takim, że nie mogłam nic z nimi juz zrobić...
Kupiłam ostatnio inne naklejki i jest istna masakra.. w ogole nie chcą się przykleić, a najgorsze jest to, że po nałożeniu nabłyszczacza widać tam obwódkę, którą wycinaliśmy o.O ... masakra.. oczywiscie trwałość - tragiczna..."
A u kogo/gdzie kupowalas?
niestety nie pamiętam
odświeżam temat, tym razem ciekawa jestem trwałości tych naklejek...walczę z nimi nada l od czasu do czasu i nadal bezskutecznie, ostatnio znow zamowilam kilka nowy u zupelnie innej osoby wydawały sie bys spoko ale niestety, nakleilam je na warste dyspersyjna a na drugiej dłoni na zmatowione pazurki, pokryłam dwa razy topem, z jednej i z drugiej dłoni odchodzi tak samo :/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)