Tak sobie pomyślałam że może macie ochote pochwalić się prezentami jakie otrzymaliście od najbliższych
Można je tutaj zademonstrować i wstawić fotki
Zaczne od siebie
Najbardziej udany prezent od męzulkaFotelik dla mnie żeby mi się milej pracowało
![]()
Tak sobie pomyślałam że może macie ochote pochwalić się prezentami jakie otrzymaliście od najbliższych
Można je tutaj zademonstrować i wstawić fotki
Zaczne od siebie
Najbardziej udany prezent od męzulkaFotelik dla mnie żeby mi się milej pracowało
![]()
edit fajny ten twoj fotelik
u mnie w rodzinie dorosli nie robia sobie prezentow tylko dzieciom chociaz ja mojej mamie i tesciowej zrobilamco kraj to obyczaj jak to sie mowi
goslavaDziękiU nas jest taki zwyczaj ze wszyscy robimy sobie prezenty i ja się strasznie cieszę
Lubię dawać prezenty jak i je otrzymywać
Ale co kraj to obyczaj
![]()
U nas to każdy robi każdemu. Spotyka się, 15 osób i wszyscy dają prezenty pod choinkę. Wkleję zdjęcie jak wujek mi przyniesie aparat
Ja dostałam żele które już parę dni temu wkleiłam w zakładce "prod. Mistero Milano" , pieniążki, słodycze no i jeszcze prezent od faceta na mnie czeka![]()
Ostatnio edytowane przez Tosiaczek ; 27-12-2010 o 09:52
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
Ja dostałam dwa portfeliki, zestaw do kąpieli i pieniążkiwstawię fotki przy najbliższej okazji
zadowolona jestem jak dziecko
![]()
a ja od rodziny tylko pieniadzew sumie mi troche przykro było, bo chciałam dostac cokolwiek rzeczowego.. ale nie od wszystkich pieniadze.. choc z drugiej strony lepsze pieniedze niz cos mi nieprzydatnego...
Mój chlopak mi tylko dał inny prezent, a mianowicie koszule z mankietami(swoja ostatnio przypaliłam zelazkiem i strasznie nad nia ubolewałam) i jeszcze od jego mamy dostałam kilka par kolczyków i swieczke która strasznie mi sie podobała, bo jak sie ja zapalało to w środku świeciła sie na rózne kolory, a gdy sie gasiło to i w srodku wszystko gasło..
![]()
Julcia tego Samego Playboya dostanę od facetaPięknie pachnie
Natalia też mam tą świeczkę. Jest świeta! No i ta dioda co świeci na różne kolorki![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
no niby tak... ale troche tak dziwnie jak wszyscy otwieraja mase prezentow a ja nic..
A ja cieple kapciuszki, naszyjnik z bransoletka i pieniazki!A od meza prezent swiateczno-urodzinowy bransoletke pandory-oryginal to chyba nie jest ale i tak sliczna![]()
od chłopaka zegarek prześliczny
od chrzestnej perfumy moje ukochane ck i mój podkład ulubiony
a od rodziców w czwartek dostanębo jedziemy na zakupki do wro i sama coś sobie wybiorę
chyba torebkę wezmę ;D
ja bym wam pokazała, ale mam aparat zepsuty ;/ i to na sam sylwester sie zrabał...
od faceta dostałam zegarek meeegaaaaa z moim fioletowym kolorkiem, perfumki beyonce - heat, haley berry, dalej kuferek, kubeczek ze specyficznym napisem
, sliczną atłasową nażute na moje łózko king size
bransoletke złotą od mamy, zestaw cieni do powiek metalic, łancuszek z wisiorkiem od swarovskiego i to chyba tyle, bo nie pamietam wiecej, takze mikolaj byl bogaty w tym roku
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Ja od mojego mężczyzny dostałam cudny srebrny komplecik z Apartu- zawieszkę i kolczyki![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
a ja dostalam nowa koldre i poduszke od rodzicow z silikonowym wypelnieniemjakos roznicy nie czuje ale ok
super
i od siostry tylko jeszcze rajstopy i krem dove
aaa i od mojej biologicznej mamy zegarek ale pozlacany wiec raczej chodzic w nim nie bede ja to jestem ANTY ZLOTO
niestety
![]()
Na urodziny dostałam płyty winylowe moich ukochanych zespołówsłucham ich codziennie, katując innych domowników
a my z rodzicami ostatnio kupiliśmy bratu taki rower jaki zawsze mu się marzył i był strasznie zadowolonypolecam jak ktoś szuka w dobrej cenie zajrzeć na rowery szosowe na rowerzysta.pl
Najlepszym prezentem, jaki kiedykolwiek dostałam, jest czytnik ebooków![]()
Moim zestaw do makijazu.
Dla mnie odkryciem w ostatnim czasie jest sklep mi..mi https://www.mimionline.pl/ gdzie mają barzdo fajną oryginalną odzież. Znajoma mi kupiłam tam bluzkę i jest naprawdę super. Serie są limitowane, więc naprawdę rzadko się trafi, żeby jakaś inna dziewczyna miała taką samą sukienkę czy bluzkę. Jakość wykonania lepsza niż w popularnych sieciówkach. Sprawdźcie dziewczyny.![]()
Lepiej nic nie dostać czasem![]()
u mojej koleżanki jest ogromna rodzina wiec na wigilię składają sie wszyscy i kupują porządne duże prezenty. fajny pomysł
Z roku na rok coraz ciężej kupić coś oryginalnego![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)