A u mnie nawet ikonki nie ma![]()
A u mnie nawet ikonki nie ma![]()
musisz uzupełnic rubryki w swoim profilu, oraz w danych uzupełniających, wylogowac sie i ponownie zalogowaćpowinna pojawic sie ikonka
a tak apropo tych prezentów, tym razem nie ma bajzlu z drogeriami i miasta są w tych województwach w których są umiejscowione geograficznie
aleeeeeeee aleeeeee...zeby nie bylo tak dobrze......stronka chodzi jak stara!@#$% i nie mogę pobrac kuponu....juz pól godziny próbuje![]()
tylko że ja mam wypełnione wszystko, już kiedyś pobierałam kod.
j.w
mam to samo...
tyle razy odbierałam prezenty a tu nagle dupa![]()
Bo pojawiły się nowe rubryki, które musicie wypełnić inaczej nie pokaże Wam się ikonka z prezentem
a ja mam jakiegos wirusa i moge uzupelnic tylko "moje dane" a w "dane uzupelniajace" czy "moje newslettery" juz nie moge wejsc buuuprobowalam utworzyc nowe konto na innej poczcie ale nie moge wogole w ta poczte wejsc ;/zakichane wirusy -formata trzeba strzelic i znowu kilka dni zabawy zeby wszystko od nowa poinstalowac jak ja tego nie cierpie
![]()
www.anoosia-pazurki.blog.onet.pl -zapraszam
Mi też się udałoW pon odbiore, bo mojego najbliższego nie ma ;/
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
ja wlasnie drukuje kuponikahyhy ale fajnieee
dla siebie i dla meza coby sie nie obrazil
![]()
Ostatnio edytowane przez barbara_kawka ; 25-09-2010 o 11:39
ja juz odebralam paczuszki....![]()
tez mi sie udało upolować prezencik![]()
a ja nie moglam otworzyc stronki po nacisnięciu przycisku odbierz kuponpstrykałam, pstrykałam i tym sposobem straciłam ikonkę prezentu, grrr
Tusia tez mialam z tym problem ale jak odswiezylam strone to wskoczylo.....
paczuszka dosyc ciekawa szkoda ze takie male pojemnosci![]()
A ja zapomniałam hasła, a jak wysłali mi na maila i wpisałam wszystko to wraz, że nieprawidłowe.![]()
prezent-info
mam wszystko i zero ikonki:/ lipaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Asiu wydaje mi sie ze juz sie skonczyly prezenciki....ja wczoraj wklepywalam dla siebie a jak za chwile chcialam na konto mamy to juz mi wyszlo ze w moim miescie nie ma prezentow i musialam wybrac inne miasto....
możliwe, wczoraj wchodzilam i tez nie bylo. szkoda. chociaz nie wiem czy u was tez, u mnei ostatnio te mini produkty sprzedają normalnie na polkach, w cenie 3-4 zl za sztuke, albo i drozej..
tak oni maja takie serie mini niby ze to do podrozyw sumie fajnie bo wygodnie nie trzeba brac calych duzych opakowan tylko malusie
...ale to nie sa probki bo na tcyh darmowych pisza ze darmowe a na tych na polkach tego nie ma bo sprawdzalam
![]()
hehe
a mi sie w koncu udalo pobrac kupony![]()
a ja pojechalam w odwiedziny do siostry i u niej skozystalam i wszystko wypelnielamkupon juz mam teraz tylko na dniach jechac odebrac
![]()
www.anoosia-pazurki.blog.onet.pl -zapraszam
mnie tez sie udalo zarejestrowac![]()
mam w koncu ten nieszczesny kod..
Ja jade w poniedziałek odebrać swoją paczuszke
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)