mam jeszcze jeden extra pomysł.... i chyba się wyrobię, bo na razie szkoda mi tych co mam ściągnąć, a jest jeszcze 21 dni
![]()
mam jeszcze jeden extra pomysł.... i chyba się wyrobię, bo na razie szkoda mi tych co mam ściągnąć, a jest jeszcze 21 dni
![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Ja odpuściłam sobie dwa ostatnie konkursy, trzeciego takiego błędu nie popełnię, bo chcę zobaczyć czy mnie na coś stać i czy moja praca jest warta wysiłków
Ja wysłałam jedną pracę. Mam jeszcze pomysł na drugą, ale moje biedne pazurki chyba jej nie przeżyją.a po za tym nie chciałabym zacząć rodzić ze szponkami.
![]()
No i niestety odważnych dziewczyn brak.Do 10 jeszcze trochę czasu jest, może zdążę. Zobaczę, czy po porodzie znajdę chwilkę.
![]()
a ja już jedne ulepiłam, masakrycznie długie:/ ledwo co je opiłowałam w miarę równo, mam plan jednak wykonać jeszcze jedne bo kształt tamtych lekko mnie prerażado 10 troche czasu więc może dam radę
jedne już posłałam ;p ciekawę co z tego będzie
A ja w końcu znalazłam w swojej głowie pomysłteraz tylko muszę usiąść i zobaczymy co z tego wyjdzie
bo wiadomo w głowie zawsze wszystko pięknie wygląda
![]()
Ja odpuszczam.jakos weny mi brak w morskim temacie. Czekam na wasze prace ,bo pewnie bedzie co ogladac![]()
No wreszcie chwilkę znalazłam i coś "zmajstrowałam" w tym temacie![]()
Jeszcze tylko kilka dni!
Ja sie biore w Boze cialo...Moze mi sie uda...Tylko jeszcze tak do konca nie mam pomyslu![]()
Wysłałam czekam na potwierdzenie![]()
Super już macie z głowy a w mojej kłębi sie tyle mysli nie wiem jak to posklejać w całość oby nie było potem za późno :/
Już niedługo zostało.... Ja wysłałam już jakiś czas temu i teraz mi się strasznie dłuży czekanie. A tutaj dopiero dochodzi koniec nadsyłania prac ....
Sprężajcie się dziewczyny!
ehh a ja dopiero dzisiaj zauwazylam ze jest konkurs
pomyslu brak i czasu prawie wcalepoza tym kuruje moje paznokcie i szkoda mi ich na zele
Super konkurs, szkoda że brak odważnych modelek z ładnymi paluszkami i płytką a moje niestety wykończone po kursie w którym brałam udział![]()
Mało czasu -a pomysł jest, tylko wykonanie mnie troszkę przerażaMam nadzieję, że się wyrobię i jakoś to w miare będzie wyglądać
![]()
Wysłałam swoja pracke, przepraszam za moje krzywe palce...
A ja wyslalam prace na ostatnia chwile. Mam nadzieje ze doszla![]()
ja wysłałam jeszcze później bo dopiero teraz i też nie wiem czy dojdzieale trzymam kciuki za was
![]()
Ja juz wyslalam dawno tylko czekac na wyniki...ciekawe kiedy beda...chodz w cuda nie wierze...pozdrawiam
Dziękuję bardzo za wszystkie prace! Teraz oddaję je pod ocenę jury i czekamy na wyniki!
Ale prace konkursowe i wyniki dopiero w kolejnym wydaniu AP tak?!
a ja zapomnialam wyslac..... no nic opublikuje sobie![]()
a kiedy Ap następne się ma ukazać![]()
W połowie lipca![]()
"11.Wybrane prace ukażą się w lipcowym, 40. numerze „Akademii Paznokcia”!"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)