do tej pory używałam Gabrieli Sabatini a teraz mi się marzy to
![]()
do tej pory używałam Gabrieli Sabatini a teraz mi się marzy to
![]()
U mnie to jest tak falami kiedys uwielbiałam pume różową, jeszcze niedawno kupowałam tylko DKNY zielone jabłuszko, intimately v.beckham, evidence z Yves rocher a teraz kocham perfumki Gues
Pumka jak najbardziej,Alien,Obsesion
wszystkie marzenia sie spelniaja
a ja jeśli mi się trafi trochę pieniążków to kupuje pure poison Diora... w daglasie kosztują 490zł < ostatnio jak patrzyłam> ale na allegro kupuje połowe taniejsą boskie!
Ja Gucci Rush czerwony na zmiane z rozowym![]()
hmmmmmmmm,ja mam chyba za wiele tych zapachow,ale jak juz dziewczyny pisala czesto ich uzywanie zalezy od pory roku lub mojego Humorka.
ale faworytami ktore zawsze stoja w Lazience sa:
D&G -The One
T.Mugler-Alien
Valentino-Valentino
Dior - J'adore
a reszta to juz resztki po
CK One
CK Eternity Moments
DKNY czerwone jabluszko
D&G Light Blue
Shiseido Zen
Versace - Bright Crystal
i to tylko dla tego tak ich wiele,bo to jest tak wlasnie jak sie ma Klijetki ktore W Douglasie pracuja i non stop cos przynosza![]()
ja na avonie lecę bo jestem konsultantka
adidas różowy a z avony pur blanka
to zależy...
Puma żółta
lacoste pink
perceive
little blsck dress
uwielbiam bruno banani różowy...
zawsze biore od mamy![]()
ja uzywam givenchy hot couture z tego co wiem to w polsce juz wycofuja ale tutaj jeszcze mozna dostaca po za tym uwielbiam euphorie i hugo bossa deep red
no i jeszcze podoba mi DKNY
![]()
''I
this forum''
Ja obecnie używam Ming Shu(Yves Rocher),bo skoczył mi się mój kochany Dolce&Gabbana Light Blue.Podoba mi się także bardzo Far Away(Avon)![]()
Cerruti 1881 oraz puma flowing i adidas zółty![]()
no to zaczynamy
Moim ulubionym zapachem jest Miracle-Lancome uwielbiam goZałącznik 13902Jest drogi wiec uzywam go okazjonalnie jak i szarą Lacoste Załącznik 13900 i i biały Emporio Armani Załącznik 13903 a na co dzień Bruno Banani Załącznik 13901nawet doskonała tego podróbę za 20 zł Załącznik 13808
![]()
Ostatnio edytowane przez ulenka ; 09-01-2010 o 12:55
Ja ostatnio używam tego:
na przemian z tym:Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
A ja teraz używam
CALVIN KLEIN ,,EUPHORIA"
i EMPORIO AMRANI ,,DIAMONDS"
Ostatnio edytowane przez Elizabeth76 ; 13-06-2011 o 12:02
Ulubione to:
BVLGARI Rose Essentielle, j'adore Dior, Euphoria CK, Acqua di GIO i Idylle Guerlain![]()
moje ostatnie ukochane- amor amor mmmm
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ja na Święta dostałam Avril Lavigne... bardzo mi się podoba![]()
a ja uwielbiam escada: into the blue oraz salvatore farragamo: incanto heaven, po prostu kocham te zapachy![]()
moje ulubione ostatnio to ck obsession night
jak mi się skończą to na pewno znów je kupie
i adidas energy game limited edition![]()
ja tymczasowo używam Lacosty
ukradły moje serce
choć na przemian psikam sie również Celinką
![]()
Ja uwielbiam Gucci II,a jak akurat się skończą to DKNY fresh blossom,MEXX Black i D&G Light Blue(latem).![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)