Szkoda tylko, ze wg sondy zalapalam sie na 2gie miejsce
Szkoda tylko, ze wg sondy zalapalam sie na 2gie miejsce
Strona FACEBOOK: http://www.facebook.com/nails.liverpool
Mój BLOG: http://katiaanails.blogspot.co.uk/
spodziewałam się innych wyników... ale jestem niezmiernie szczęśliwa
bardzo bardzo dziękuję
gratulacje dziewczyny na podium
też myślałam, że na pierwszym będzie Aga Szalpuk, bo widziałam na 100%, że jej praca to jej praca
zapomniałam dodać
aaaaaaaaaaaaaaaa drugie miejsce))))))))))))))))))))) mój dzisiejszy najlepsiejszy prezent imieninowy
a czyja praca nr 9 błagam kpk tych czerwonych róż
Ostatnio edytowane przez Kamis ; 24-12-2012 o 09:03 Powód: skasowałem zdublowane emotikony :)
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
mimo wszystko gratulacje dziewczyny, piękne prace i wkład jaki został włożony należą się brawa
evelyn to moja praca ta nr 9
Evelyn gratuluję Ci bardzo znalazłaś się w mojej 3!
Hm też jestem zaskoczona,ale chyba nie jestem wyjątkiem...też głosowałm na tatuaże na coverze,dla mnie trudniej jest malować ołówkiem tak,żeby przypominało to tatuaż niż malować farbką...praca piękna,dopieszczona,ideanie zgrana z tematem,świetna technicznie,dla mnie idealna
Germana podziwiam za cierpliwość Kochana i za pomysł i choć dla mnie nie bardzo skojarzyły się z tatuażem-oprócz oczywiście wizerunku smoka to baaaaaardzo mne zaskoczyły kiedy je kliknęłam,bo były powalające
Kaka Twoje połączenie kolorków mnie rozczuliło,eh...
Grauluję dziewczynom na podium i powodzenia w kolejnych konkursach
mam podobne odczucia co natalia268 - co do pracy nr 2 , to wałśnie nie była zbyt pracochłonna , inne dziewczyny dużo bardziej przyłożyły się do pracy i widać ogrom wysiłku i ilość czasu spędzonego nad pazurkami konkursowymi ... przy czym również jestem zaskoczona wynikami obstawiałam inne prace ( smoczki moje ulubione
gratuluję dziewczyny
Wilczus, nie oszukujmy się, o wiele trudniej było namalować (dla wszystkich jak się teraz okazuje bardzo łatwe) na małej powierzchni ołówkiem, niż serce, które zajęło 1. miejsce...praca Evelyn była bardziej skomplikowana
Wilczuś też jestem po plastyku. Dla mnie tatuaż to prostota a nie brokaty, skomplikowane efekty 3D itp. Zrobiłam pracę tak jak czułam temat. Skomplikowane czy nie... efekt osiągnęłam. A dyskusja robi się jak dla mnie z lekka nie na miejscu, bo i tak "każdy wie lepiej". Gratuluję zwyciężczynią i od siebie dziękuję za 65% głosów w ankiecie- widać jednak się podobało
A taka powierzchnia nie jest w cale super łatwa, to nie płaski tips pokazowy a wyprofilowany pipe i ruszająca się ręka. Włożyłam w tę pracę tyle samo wysiłku co każda z was.
Dziewczyny a ja myślę że nie powinniśmy podważac decyzji jury.
Mamy prawo pisac co nam się podoba a co nie, jednak posty typu co zajęło więcej pracy a co mniej i posty typu ze pani x zrobila pazurki lepiej niz pani y i to ona powinna byc pierwsza są nie na miejscu.
Decyzji jury już nie zmienimy i czas pogodzic się z tym co nastąpiło.
Czasami powinniśmy pewne rzeczy przemilczec zamykając buzię na klodkę.
... jak się czują dziewczyny które " niesprawiedliwe" (według postów) pozajmowaly miejsca na podium
Wysłane z mojego GT-I9300
Nie robi to na mnie wrażenia- bo ja też ( wiec ok trzymalas olowek, niech bedzie ). Jednak mimo wszystko uważam, że łatwiej namalować coś farbką , łatwiej coś skorygować, zamalować niż taki dokłądny rysunek ołówkiem z cieniowaniem , który wg mnie jest ciężkim materiałem, chociażby przez to , że farba zaschnie a ołówek możesz nadal rozmazywać ręką itp. Swoją drogą chętnie bym zobaczyłą taką pracę w twoim wtkonaniu bo jakoś mam wrażenie, że do póki chodzi o mówienie to wszystko jest łątwe .
Ja kończę oczywiście bo faktycznie nie ma się co rozpisywać.
Po prostu wkurza mnie takie gadanie. I musiałam to skomentować.
Ostatnio edytowane przez Gorzkajakmokka ; 25-12-2012 o 12:15
Ja dodam pare slowek od siebie...wszystkie prace sa swietne. Kazdy wlozyl duzo pracy w swoje dziela....Gratuluje wygranym...
oczywiscie nie zgadzam sie z wypowiedziami, ze praca olowkowa jest bardzo prosta...bo nie sadze, ze mamy tak duzo osobek, ktore tak potrafia rysowac...Niewazne, ze niektorym sie wydaje, ze szybko, i co to olowkiem nabryzglic...Wazne jest jak i w jaki sposob to zrobic...a malo osob tak to wykona. Musze przyznac, ze osoba,ktora wykonala ta prace ma duzy talent( juz nie wspomne o budowe) i nie oszukujmy sie ale jedne go maja a inne nie...i nie mozemy oceniac, ze ta praca nie zasluguje na to czy inne miejsce, bo mniej czasu zajela... bo ktos ma wiekszy talent i mu to przychodzi z "latwoscia..."
Jeszcze raz gratuluje wygranym...Brawo! Piekne prace dziewczyny
A swoja droga...jak duzo mamy osob po plastyku...
Dziewczyny, myślę, że większość z Was jest 'za duża' na takie głupie sprzeczki typu kto ile włożył pracy i 'dla mnie tatuaż to...' najwyraźniej każda z nas inaczej zinterpretowała temat (bo chyba o to chodziło) a jury nie brało pod uwagę tego kto ile włożył pracy w zdobienie konkursowe (bo chyba jak przez tydzień będę robiła słonia na złotym łańcuchu to nie znaczy że moja praca jest najlepsza)
Nie wiem, co było brane pod uwagę przy ocenie prac ale bardzo cieszę się z wyników konkursu. Też potrafię trzymać ołówek w ręku, mimo to wybrałam inne zdobienie, które najwyraźniej wpadło w oko oceniającym - każda z nas miała wybór
pozdrawiam
gratuluję dziewczynom na podium i wyróżnionym! było wiele ciekawych i pięknych prac, długo się zastanawiałam na którą zagłosować. najbardziej zauroczyła mnie praca nr 14, jest niesamowita
marchewkowy_las - dziękuje
Kobitki moje drogie... wyluzujcie
co się komu podoba. każdy ma inny gust.
Przez takie gderanie to mi i pewnie nie tylko mi się robi się po prostu przykro
Bo to trochę wygląda tak jakby tylko praca nr 2 była w temacie i idealna ( oczywiście jest bardzo fajna )
I dziwnie się czuje czytając że inne prace są nie trafione, albo nie powinny wygrać...
( może przekoloryzuje ale przez tyle negatywnych emocji trudno tego nie robić)
Powtarzam każda zrozumiała temat na swój sposób szczególnie tak specyficzny temat jak tatuaż.
Więc to że Wam coś nie pasuje to już Wasza sprawa i nie musicie tak tego w kółko powtarzać.
Jakoś się zrobiło niemiło...
I mnie osobiście zniechęciło do dalszych konkursów.
Proponuję jakoś wyciszyć temat, a przynajmniej bądźcie bardziej delikatne.
pomyślcie jak Wy byście się czuły jakby ktoś o Waszych pracach tak pisał.
w końcu są święta.
gratuluje wygranym
Aga gratuluje wyroznienia, fantastyczna praca
Ja też popieram wypowiedź Sylwii
I jeszcze raz gratuluje wszystkim
A ja tylko napiszę że gratuluje dziewczyny bo prace były świetne i był wysoki poziom
Dziękuję za medalik
oj...a ja jak za medalik dziękuję
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Mam ! medalik
Wysłane z mojego GT-I9300
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)