dzięki nam polycolor schodzą jak ciepłe bułeczkiruch mają w sklepach plastycznych jak przed świętami
![]()
dzięki nam polycolor schodzą jak ciepłe bułeczkiruch mają w sklepach plastycznych jak przed świętami
![]()
widze,ze polycolor szalejeto ja też zamawiam
![]()
minimouse swietne malowankija tez ten polycolor musze zakupic
![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
też bym je najchętniej zamówiła.muszę być naprawdę super.
a Wasze kwiatki są cudne.
no to ja jeszcze wrzucę parę dzisiejszych .... ta na różowym papierze to kartka którą zrobiłam być może dla babcii co powiecie ... nie będzie "siary" z taką "wyskoczyć" ... aha i to takie małe fioletowe to podstawka do kadzidełka
![]()
![]()
![]()
minimouse, cudowne. Sama bym chciała dostać tak ozdobioną kartkę, przecież ona jest wspaniałaNapewno babci się spodoba.
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Wow![]()
i Ty sie jeszcze zastanawiasz?! Biegiem do Babci! Sama bym chciała takie dostać
Cudowne
![]()
![]()
jestescie wspaniale
ja ostatnio troche cwiczylamna kartce
hahahha
ale jaja powychodzily
minimouse naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, są naprawdę cudne te Twoje kwiatki
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
ślicznie dziękuje ... ale zawsze to co namaluje mi się nie podoba ...
minimouse pięknie![]()
minimause-cudowneeeeee szczena opada(podziekowania mi sie skonczyly)
bratki
dzikakura ... mnie się podziękowania nie skończyły a twoje kwiatuszki są cudowne![]()
kuro dzika rewelacjaaaa, nosz piekne....napatrzec się nie moge
jak mi wróca podziekowania to wskocze tu i podziekuje bo twoje łan stroki są ...powalające![]()
Dziewczyny super kwiatuchy!
Ale się zawzięłyście za malowanie![]()
a to paznokietki mojej siostry i pierwsze kwiatki na pazurku ... co prawda na naturalnych tylko lakierem pomalowane są i na to kwiatuszki srebrny liner i bezbarwny utwardzacz![]()
Qraaaaa! Japierdyleee zaje.. fajnee
!
ciekawe ,czy to też one strokei jaki to to ma pędzel
YouTube - Peony, Rose, Orchid, and Flowers Chinese painting by Cui Qingguo 02
he he he chińczyki zawsze coś nowego wymyślą ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)