a mi brakuje ze sobie biegala w zeszlym roku...
czy w ciazy mozna biegac? jak ja tesknie za tym zmeczeniem i swiezym powietrzem![]()
a mi brakuje ze sobie biegala w zeszlym roku...
czy w ciazy mozna biegac? jak ja tesknie za tym zmeczeniem i swiezym powietrzem![]()
a ja ostatnio kupilam sobie orbitek do cwiczen no i cwicze i mam nadzieje ze uda mi sie schudnac
orbitek czyli? nie jestem za mocna w sprzecie do cwiczen![]()
zyza orbitek to taki rower stacjonarny ale bez siodelka, na nim sie stoi i pedaluje tylko troszke inaczej te pedalowanie wyglada niz na rowerze no i machasz rekoma zeby bylo jak najwiecej ruchu
ja wzielam dodatkowo z komputerkiem i ustawiam tylko moja wage, plec, i takie duperelki i automatem sam ustawia sile pedalowania![]()
ORBITREK THORN PLATINIUM PO-06 LIMITED ED. GRATISY (936621253) - Aukcje internetowe Allegro
fajny sprzęcior, chiałam mieć taki![]()
o wlasnie to jest orbitek tylko ten moj wyglada inaczej ciut
ja własnie znalazłam za 277złmechaniczny ale jaka cena
Orbitrek mechaniczny KLJ-8.2. Tani i solidny (939272223) - Aukcje internetowe Allegro
no ja swoj dalam 1800 zl i byl w promocji bo poprzednia cena wynosila 2600 zl
Twoj to na pewno magnetyczny i o niebo lepszyten co ja pokazałam, to najprostsza odmiana orbitreka
tuska zreszta niewazne jaki grunt zeby przynosil oczekiwane rezultaty![]()
Ja na odchudzanie po długiej zimie wybrałam diete kapuściana ćwiczenia specjalne.... poki co 1,5 kg w dolprzytyło mi się strasznie tej zimy... jak nigdy!
dziewczynki nigdy nie dajcie sie naciagnać na diete na serwisie dobieramydiete.pl
ta strona pojawia sie co jakis czas i co jakis czas znika...
ale to sa naciagacze i chrzania same glupoty no i Zyza sie nabrala scignali mi z konta 60zl zamiast 60gr
hah a bylam tylko ciekawa jak to sie ma do mojej wiedzy
i oto jak naciagaj ci oszusci
http://vitalia.pl/index.php/mid/25/f...d/56226/page/1
glupia Izka![]()
ja osamotniona ze swoja dieta jakos ciagne,w pzryszlym tygodniu sie zwaze jak nie bedzie spadku rezygnuje![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
http://www2.examinediet.com/payment.php
obecnie oszukuja na tej stronie
j ciesze sie bo kolejny kilogram spadl takze ide dalej,ale juz bym sobie podjadla, w swieta dam sobie dyspense i sie najem hehe
kasiasssss to gratulejszyn
a jak sie odchudzasz? moze przy tobie zlapie motywacjebo widze ze duzo schudlas po pasku dietkowym
Ja drugi tydzien sie fest odchudzam, ale zgrzeszylam bo zjadlam piezcywo dzis i wczoraj![]()
Chudniesz - Wygrywasz - Zdrowie! - - Strona Główna
dziewczyny jeżeli któraś ma blisko szczerze polecam tam się dzieją cuda sprawdziłam na sobie. Z tego co się dowiedziałam już niedługo będzie możliwość odchudzania się przez internet na zasadzie otrzymujesz indywidualną dietę i dobrany zestaw ćwiczeń.![]()
o prosze....Lublin...ciekawa akcja
Ja odpadam jestem z trójmiasta![]()
ja troche tez schudłam![]()
widzę że w zamościu to też działa więc mojej ciociuni namiary dam bo też się odchudza
A tak w ogóle dziewczynki to najlepsza dieta to liczenie kalorii, 0 słodyczy i odstawienie posiłków po 18, testowałam sama na sobie schudłam 22 kg, co prawda trwało to trochę ale warto było bo dzięki temu nie mam efektu jojo jak to było w przypadku innych diet![]()
ja caly zcas na diecie bialkowej, dlugo bo ponad dwa miesiace,ty tylko dwa dni i nie wytzrymalas ehheh,ja musze miec silna wole,chociaz i tak nieraz zaliczam wpadki,ale waga spada wiec narazie jeszcze troche ja postosuje potem pzrejde na 3 faze bedzie mozna zjesc owoc,chlebek czarny,zolty ser,bedzie latwiej,ale ja uwielbiam slodycze wiec musze uwazac caly czas
ja muszę powiedziec że jestem miesiac na tej diecie od koleżanki i widzę efekty bo zaczęłam ćwiczyć (100 brzuszków i 10min siady na boki na moje boczki) brzuszek mam mniejszy i się ciesze, nie waże się ale muszę iśc się do pielęgniarki zważyc w szkole bo ja mam wage zepsutą;/ znaczy źle waży ;/ jak wejde na wagę to pokazuje mi 76,3 a zaraz jak wejdę to pokaże mi 80,1 ;/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)