A teraz próba żeby nie trzeba było klikać w linki![]()
A teraz próba żeby nie trzeba było klikać w linki![]()
obejrzałam jeszcze raz i chyba blond ładniejszynie wiem sama
![]()
też uważam że we włoskach blond najładniej
_kasiunia_4 fajna fotka![]()
Piorunie bardzo fajnie Tobie w blondzie![]()
ale na kazdej fotce wygladasz inaczej![]()
Ostatnio edytowane przez rudzia1985 ; 06-03-2010 o 00:36
Dzięki za opinie dziewuszkiChyba jednak robię ten blond od nowa bo mój chłop mówi to samo co Wy
ale mam już takie marne włosy, bo co chwilę zmieniam kolor... fortunę wydaję na odżywki, maski i inne pierdołki
---------- Dodano o godzinie 09:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:56 ----------
_kasiunia_4 ale rzeczywiście supcio fota to Wenecja?![]()
piorunognisty to egipt ;D wokół hotelu była rzeczka zrobiona i można było sobie pływać![]()
Haha a tak wygąda jak Wenecja tylko w prawdziwej Wenecji większy syf i budynki zaczynają gnić![]()
Piorun bardzo ladnie Ci w blondzie![]()
jak dla mnie ... świetnie ...
Fajna i modna fryzurkaTylko pewnie co rano sporo układania...
A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy? - Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie. ..
Hej dziewczyny ,fryzura dużo daje, kolor włosów, uczesanie i długość fryzury ma duże znaczenie , ale najważniejsze aby sie dobrze czućw danej fryzurce. ja np. mam włosy proste jak druty i zawsze marzyłam o loczkach)))))dlatego zazdroszcze dziewczyna które posiadaja długie kręcone włosy...))) pozdrawiam ))na tych fotkach mam więc razkręcone a raz proste a na ostatniej jest kolor teraźniejszy))
o jej tamte sie nie wgrały(((((
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)