KURA ....za******* szczególnie ten motylek na ostatnim wazonie
![]()
jest przecudny ...
a ja nie mam nawet takich wazonów ....![]()
![]()
![]()
KURA ....za******* szczególnie ten motylek na ostatnim wazonie
![]()
jest przecudny ...
a ja nie mam nawet takich wazonów ....![]()
![]()
![]()
tuska, ale ile ja bym miala za taki dzbanek wziac:-/ cholercia
niska-farbki masz? Masz.. to malujale mozesz mi dzbanki wysłac
minimouse-alez sa dzbanki, sa i karafki.. szukaj w sklepiszczach za 4 zeta![]()
dzikakura, no nie... Kurde Ty niedługo zostaniesz artystką.! Tylko artystki mało zarabiająAle Ty akurat nie będziesz miałą z tym problemów
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
jasne gattinka, artysta odwzorowującąChciałabym bardzo na tym zarabiac.. zagrzejcie mnie to wstawie na allegro
![]()
dzikakura, nieważne jaka. Myślisz, że każdy malował piękne dzieła od razu?Brał pędzel do ręki, machał, 5 minut i gotowe? Nie każdy, a zacząć jakoś trzeba. Wstawiaj na allegro, wstawiaj. Chociaż jeden, albo dwa i zobaczysz czy zejdzie (chociaż tutaj mamy pewność, że zejdzie
).
zobacz kura mniej więcej ceny i spróbujnikt w zęby nie da
http://www.allegro.pl/search.php?str...campaign=opera
hehe to ja bardzo chętnie kupię taki wazonik![]()
Dziewczyny, az się oczom nie chce wierzyć jak widzą jakie tworzycie dzieła..
Pozazdrościłam, i dzisiaj kupuje farbki na allegro u Tenne, mam nadzieje ze beda ok i odrazu jak przyjda zabieram się do roboty..
Obejrzałam mase tutoriali i wyglada to na najprostszą metode świata.. yhh..
Zobaczymy jak jest w rzeczywistosci, i ile czasu potrzeba by wogole cokolwiek wyszlo, co przypomina w polowie kwiatka..No nic, do roboty!
![]()
kura bajkaa ten motylek
super
![]()
szkoda, że to tylko tak prosto wygląda, bo w rzeczywistości nie jest to takie łatwe...ja też ćwiczę i ćwiczę a kwiatuszki to jeszcze do końca nie są![]()
No własnie tego się obawiam że tak prosto to jednak nie będzie..
Ale już sobie zamówiłam mamy paznokietki na cały weekend,
i bede ćwiczyła do znudzenia te kwiatki na jej paznokciach bez zatapiania, bo na mniejszych powierzchniach się robi ponoć znacznie trudniej, wiec lepiej odrazu zacząc od takiej wersji..
Mama sie cieszy poki co jak głupia ze bedzie miala cos takiego pieknego na paznokciach, tylko pytanie czy wogole coś oprocz kolorowych plam tam uda się uzyskać..![]()
a mi właśnie robi się lepiej na tipsach czyli małe kwiatuszki niż na kartce większe...nie wiem czemu..ale pewnie że jak się będzie ćwiczyło to w końcu wyjdą ładne kwiatuszkihehe nic tylko farbki, pędzelki i ćwiczyć
![]()
Czytałam też ze wiele zalezy nie tylko od farbek ale i od pedzelkow.
Boje się ze kupilam nie takie, i się zniechęce..;/
dziewczyny wrzucały tutaj fotki pędzelków jakimi malują kwiatuszki więc możesz zobaczyća farbki kupiłam w lidlu i polecam
![]()
ze zdjęć wygladaja ok, ale ważny jest ponoć włos z którego są zrobione.. no nic zobaczymyAle te pedzelki swoja drogą to za tanie nie są..
Qrko jak chcesz moge Cie zmotywowac,....
wystaw ze 2-3 sztuki na probe zobaczysz..za ile pojda daj na licytacje..dorobisz sie majtaku
bo sa cudne te prace.... ja sama chetnie kupie i to nie jeden wazonik
mieszkanie mam duze haha bedzie gdzie ustawiac
ja pedzelki i farbki mam wazoniki tez ale co z tego jak takiego talentu brak....
Kurka ja na naukę kwiatuchowa przyjadę
Rewelacyjne są twoje prace![]()
hehe to ja też się wbiję na naukę jak można![]()
Dzieki dziewczyny-normalnie sie wzruszylam
tuska-dzieki za linka. Przestraszyl mnie troche-przyznaje
rudzia- to do Polski przyjezdzaj
Jak ktos chce, a ja bede w stanie i bede miala okazje, to moge sprobowac pouczyc, choc wy wszystkie przeciez umiecie, no
Ja mam w ogole jeszcze inny pomysl, ale sie boję o nim glosno mowic. Faktem jest, ze dzisiaj zakupilam dwa pedzle, porozgladalam sie na rynku co oferują oprocz polycolor i oumaxi i jest powiem Wam-sporo(mam rece umazane po lokcie-bo oblecialam 5 sklepów plastycznych i mazialam sobie farbami po rekach-jak dla mnie niekwestionowanym numerem jeden wg mnie, po tych wszystkich rozmaziajach na lapach jest van Dyck Charbonnel-nie kupilam, bo kurde drogo . Kupilam parę innych rzeczy(i troche dzbanków) i bede robic.
o no właśnie mówię, ciekawe jak inne specjalistyczne farny. tez sie kiedyś muszę przejechać.
qra ty to mi rzesy robisz a potem sobie pomalujemy![]()
plushak, bawiłaś się i jak dla mnie cudowny kwiatek z tego wyszedł![]()
Plushaczku super kwiatuszek...
Qrko maluj maluj swietnie Ci to idzie a o pomysłach trzeba glosno mowic bo widzisz masz w nas poparcie![]()
Sliczne
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)