Z ruskiego forum
![]()
jeszcze kilka innych
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
wprost z tematu Kwiatki malowane metoda one stroke wybiore sie do apteki po deprim, no bo normalnie juz nie mogę tego oglądać w spokoju
dziewczyny sliczne malowanki
ja sie dzisiaj za jaja biore
to moja stara lampa
lussil-jajo drugie jest bezbledne szacun-no w ogole wszystkie cudowne
farbstift, nie desperuj zadnego odsprzedawania farbek
agulusia-wesola fajna one strokowa lampka
te gadzety buty torbeki.. paznokcie sa normalnie boskie![]()
jajeczka wszystkie bombastyczne...
butychce takie....
Lampa tez urocza...moze i ja swoja tak "odnowie" jak opanuje te kwiatuchy![]()
moje probowanki dzisiejsze 'jeszcze ciepłe' zakupiłam nowe farbki w sklepie dla plastyków, to jeszcze nie to co bym chciała ale już lepiej kryją niż moje ostatnie
Załącznik 19413
to raczej nie jesteone stroke no ale tez Wam pokaże
Załącznik 19414
ja cieee ale czaaad!Ja też chcę takie buty
![]()
![]()
ale sie rozszalałysciea ja czasu nie mam
![]()
julka, narcyze sa swietne, bukiecik tez pikny, ale te narcyze.. jak to nie jest one stroke... jednym pociagnieciem robilas?robilas!
Ja oczywiscie od razu pognalam do szafy i przepatrzylam moje buty...(dzialanie w afekcie hhehhe) no wiec nie wiem czy adidasy i zamszowe cichobiegi sie nadaja, a tylko takie mam, mam jeszcze szpilki 20 letnie czarne... z szesc razy ubrane, jak chce aby mi posluzyly kolejne 20 lat to musze je zostawic bez one strolkow... japonki sie nie nadaja, bo jakby nie ma powierzchni, a moje jedyne reprezentacyjne na koturnach maja koturne ze.. sznurka... no sie nie da, ale checi mialam![]()
ja już kiedyś pytałam czym pokryć buty/torebkę żeby farbki przetwały, ale chyba nikt nie odpowiedział. Próbowałyście czegoś? bo lakier popęka chyba. Czy się mylę?
Ale się namalowałam jajek, w sumie tylko kilka, myślałam ze szybciutko pójdzie, a to tyyyyyyyyle czasu mi zeszło ze masakra... jutro fotki bo nie mam mocy nawet patrzeć na te jajka... Farbki nie kryją poza kilkoma z innej firmy. Nigdy więcej phoenixa czy jak to się tam pisze...
sliczne kwiatuchy
coś mi nie idą te malowanki farbkamiciekawe czy ksiądz mi poświęci takie jaja
![]()
Ostatnio edytowane przez Elizabeth76 ; 13-06-2011 o 14:11
elaxx76, co Ci nie idzie? Mi to dopiero nie idzie dlatego nawet nie wstawiamPiękne jajko.! Ksiądz to tam padnie na zawał
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
moje wypociny, na pierwszych trzech fotach zdobienie pozazdroszczone kurze, ale mi wyszło koszmarnie, reszta to jakieś paciajki. Niebieskie jajo się stłukło jak chciałam zrobić zdjęcie, z ręki mi wypadło![]()
lusill ,hersa ,plush ,julciaale się rozmalowałyście
![]()
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)