ooo 3 miejsceale się cieszę
Bardzo dziękuję
i gratuluje zarówno dziewczynom na podium jak i reszcie bo zrobiłyście na prawdę piękne pazurki
![]()
Gratulacje dziewczyny![]()
moje gratulacje dziewczyny![]()
Wszyscy uczestnicy proszeni są o wiadomość prywatną do mnie z nr pracy, nickiem z forum oraz danymi osobowymi - imię nazwisko i adres
Dodatkowo osoby z I i II miejsca proszone o dodatkową wiadomość w sprawie nagród - I miejsce szkolenie (informacje kiedy ta osoba mogłaby odbyć szkolenie w siedzibie głównej firmy we Wrocławiu) oraz II miejsce wejściówka na warsztaty urodzinowe Golden Nails które odbędą się 4 września 2010 r. we Wrocławiu (informacja potwierdzająca udział w warsztatach)!
Hehe moje dłonie mają 1sze miejsceale bajer
Zdolną mam szwagierkę nie ma co
haha
MEGA SIĘ CIESZĘ
Gratulacje dziewczyny
![]()
Brawo dziewczynyGratulacje dla 3-ech pierwszych miejsc i innych którzy również się mocno starali
![]()
moje gratulacje
Emilka tym razem stawialam na ciebie jako pierwsze
ostatnio jestes ciagle w moich faworytkach![]()
Super prace...pierwszej trójce gorące gratulacje![]()
Ostatnio edytowane przez Belunia ; 06-07-2010 o 00:17
Gratulacje dla całej trójki![]()
![]()
![]()
![]()
gratuluje dziewczyny ,mnie sie podobaja te drugie i trzecie,ale te ktore najbardziej mi sie podobaly to nie zajely niestety zadnego miejsca![]()
Wypysia
Gratuluje Wam Dziewczyny! ogólnie ja miałam swoją faworytkę jednak ta praca nie zajeła żadnego miejsca
gratuluje wzycięzcom. wprawdzie ja obstawiałam podium troszke inaczej ale prace i tak piekne
PS. byłam święcie przekonana że praca emilii to praca kamili![]()
GratulacjePrace bardzo ładne
![]()
Kolorowo i letnio się zrobiło
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Gratulacje dziewczyny!"![]()
Dziękuję bardzo za medalik konkursowy![]()
![]()
Gratulacje dziewczynki![]()
Gratki dziewczęta, wszystkie prace piękne
Dziękuję za medalik![]()
Ja też chciałam serdecznie podziękować za medalik konkursowyjest mi niezmiernie miło
![]()
I ja również dziękuje jestem mile zaskoczona![]()
własnie pokazywac prace która której była.. bo zakochałam sie w dwóch pracach a nie wiem czyje...![]()
Ok ...zacznę pierwsza mimo iż już wystawiłam je w kolorowych i w szpicach
Zachód i wschód slońca
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)