powiem szczeze ze juz na pierwszy zut oka,nie wydaje mi sie ze to dobry sklep i produkty.
sam fakt ze Lampa na Stol kosztuje tam 89 Euro,gdzie mozna juz ja dawno kupic za 49
frezareczka domowa nie profesjonalna,Tipsy z kolei za tanie jak na dobra jakosc.
Wiec ceny i produkty nie sa rone.
do tego dochodzi tez juz sama nazwa na ktore reaguje alergicznie-Discounter--to nic dobrego z mojego doswiadczenia.

Odpowiedź z Cytatem
  Odpowiedź z Cytatem ?I czemu discounter to cos zlego,zauwazylam ze rozprowadzaja produkty na caly swiat to chyba nie moze byc badziewie.Pozatym moje pierwsze tipsy ktore kupilam kosztowaly 6 f i obecnie sobie je nakladam i mam na sobie juz 5 tygodni wiec nie uwazam ze to tandeta
?I czemu discounter to cos zlego,zauwazylam ze rozprowadzaja produkty na caly swiat to chyba nie moze byc badziewie.Pozatym moje pierwsze tipsy ktore kupilam kosztowaly 6 f i obecnie sobie je nakladam i mam na sobie juz 5 tygodni wiec nie uwazam ze to tandeta  

Napisał Agusia_pa2
 Napisał Agusia_pa2

ja ostatnio zamawialam z 3 stylistkami pilniki , fakt faktem z dwiema sie kumpluje a trzeciej nie znam , ale zawsze jak czegos potrzebuja to sluze pomoca, albo one mi
 ja ostatnio zamawialam z 3 stylistkami pilniki , fakt faktem z dwiema sie kumpluje a trzeciej nie znam , ale zawsze jak czegos potrzebuja to sluze pomoca, albo one mi