Moje wlosy po wyprostowaniu..:
włosy tuż po wysuszeniu bez modelowaniaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
robione lokówkaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
krótsze z dlugą grzywkaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść

Odpowiedź z Cytatem
a wogule to sliczna dziweuszka jestes

też chcę takieee!

z czarnego na blond w miesiąc heh. Ja tez miałam wszystkie możliwe kolory i rozjaśnianie, ale pewnego dnia powiedziałam KONIEC i przestałam farbować. Oj odrastały takie mysie, a końce były białe jak śnieg, tragedia noo
Palety raz użyłam na blond i wyszły żółte jak zgniłe jajco, to ja dziękuję
ale może powinnam zacząć palić maryśkę, będę odważniejsza hahaha 

/Emila

jak to nazwalas ale farba rewelacja a u mnie w spozywczym zaplacilam za 2 opakowania 10 zł... a farby z Joanny ;D jakos wole takie cos kupic bo mam to w rece i wiem co w trawie piszczy ... 
powaznie?
a no to nie masz prawa wygladac jak chlopak ;* WLOSY MASZ SUPER
I Love This Forum
).Skracać nie chcę,bo "hoduję" włoski do ślubu
wystarczy poczytać skład farby praktycznie niczym się nie różni. Najbliższy sklep fryzjerski mam 20 km od domu, a mieszkam na wsi, więc nie opłaca mi się. Oczywiście używam także farb profesjonalnych, ale skutek często jest mizerny w przypadku farb matrixa, czy genezy jest to wieeelki sh**t . Joanna nie raz mnie uratowała, po "profesjonalnej" farbie he he
Oczywiście klientki pouczam i przekazuje profesjonalna wiedze, ale co ich to obchodzi skoro moga mieć taniej? Z ludźmi tak jest niestety, woli za usługę zapłacic połowę niż dac tyle kasy za farbę, tak samo jest z pazurami niestety, pracuje na tańszych kosmetykach, ale profesjonalnych. A przygodę z paletą miałam zanim mi wpojono pewne rzeczy, byłam miesiąc w szkole fryzjerskiej