Dzięki bardzo za linki
Ja do szukania w necie chyba talentu nie mam![]()
Dzięki bardzo za linki
Ja do szukania w necie chyba talentu nie mam![]()
mam lampe omega i szukam żarówek do niej - czy philipsa będą dobre ?
Philipsowskie żarówki nie do wszytskich pasują. Do starszych tunelówek pasują ale do tych co mają wyświetlacze Lcd nie ma szans żeby się zapaliły, no chyba że jakaś podróbka Philipsa![]()
Najlepiej wziąć lampe pod pach i ruszyć do sklepu elektrycznego
I popatrzec czy nie miga, czy się nic nie iskrzy tam
Przynajmniej ja tak zrobiłam
![]()
Tylko że ja nie byłam w sklepie z elektryką tylko w LCN ale tam mieji jedną za 120zł![]()
![]()
![]()
A ja kupiłam na allegro za 80zł. 4sztuki.
Ale jestem zadowolona bardzo!
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
mi w hurtowni powiedzieli ze im zwyklejsza lampa tym lepsza, bo te z czasem szybciutko sie psuja :/
ehhh padły mi dwie lampy żarowek raczej niezamierzam kupować bo to chyba nie ma sensu i problem czy akurat będa pasowały . W jednej spaliły sie od razu dwie żarówki ,a z drugiej poszedł dymek .Poradzcie gdzie mogę kupić dobrą lampe która mi posłuży
![]()
dziewczyny znalazłam takie oto coś na allegro
4BEAUTY LAMPA LED/UV DR-03 NOWOŚĆ! PROMOCJA
! (1430222051) - Aukcje internetowe Allegro
czy któraś z Was korzysta z takiej? i czy tak jak jest tam napisane w opisie przedmiotu, żel utwardza się 10-30 sekund? co o tym myślicie?
w tytule wiadomości wprowadzam w błąd, bo LED to dioda a nie żarówka - przepraszam![]()
Ostatnio edytowane przez ewelinka:* ; 02-02-2011 o 23:13
wydaje sie bardzo ciekawa...Szkoda, bo ja wlasnie miesiac temu zakupilam nowa lampke... gdybym wczesniej wiedziała, może bym i sie skusiła;D
W kazdym badz razie temacik bardzo ciekawy i czekam z niecierpliwościa,czy ktos przypadkiem takiej nie ma
Ale 10-30sekund to jest bardzo duza oszczednosc czasu![]()
Naprawde w sumie oplacalo by sie...
Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę
InteresująceSama jestem ciekawa czy to naprawdę tak działa.
faktycznie ciekawe. Ale jaka bajerancka![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
taka lampa naprawde dziala, ale taki krotki czas utwardzania mozliwy jest tylko przy specjalnych zelach![]()
W tych lampach na Ledach utwardza się żelo-lakiery, żele soak off .Jestem Ciekawa czy zwykłe żele te utwardzi..
![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
..............
Witam dziewczynki jestem tu nowa bardzo sie ciesze ze moge do was dołaczyc i mam od razu takie pytanko....Po przeczytaniu waszych opinii kupiłam sobie własnie taka lampkę na 5 zarówek i taki mam teraz problem nie dostałam instrukcji po polskui nie wiem jak sie uruchamia ten sensor ruchu*(chodzi o to ze jak reka laduje w lampce to zeby sie sama zapalała
prosze o odp jak macie takie lampki
![]()
Ostatnio edytowane przez tusia ; 06-03-2011 o 20:20 Powód: kolor red
http://www.allepaznokcie.pl/Lampa_UV...eska_6057.html
Faktycznie lampa jest cudna mam niebieska a lampy lcd po 11 zł za szt w alle paznokcie. Nie ma jej na stronie ale jak wpiszesz zamówienie w uwagach to przysla ale musisz doliczyc koszt do rachunku.
Pozdrawiam
Z tego co ostatnio czytalam o lampach LED to to ze utwardzaja zele w 30 sekund.Nie bylo w opisie by te lampy byly tylko do niektorych zeli.Podobno so rewelacyjne.Za tydzien bede na targach to mam nadzieje ze obkukam tam takie lampy i dowiem sie wiecej co i jak.
Ja używam tych z jedną żarówka
Mam dwie na stoliku,praca idzie szybko i już nie wymienię ich na żadne inne.
Są nie drogie więc w razie czego można co chwilę wymieniać , można zmieniać sobie kolorki
No i wymiana żarówki to koszt 1 philipsa a nie czterech ;p
Ja jestem zadowolona utwardza ładnie,chociaż kciuka robie osobno![]()
fajnie wygląda, szkoda, że nie mam u kogo jej zobaczyc w realu![]()
Kobietko po prostu trafił Ci się badziew
koleżanka też tak miała strasznie była zawiedziona...
Ja dostałam taką pod choinkę i troszkę się przeraziłam (nie pokazywałam tego po sobie )
Ale póki co ją mam do tej pory i jak na razie ma się swietnieWięc jestem bardzo zadowolona
![]()
Dziewczyny a gdzie zamawiacie przez internet te philipsa
Ja mam tą lampe z wyświetlaczem i tą kolorową zasłonką
szukałam i kurcze nie mogę też znależć tylko nie daj się zwieść bo oryginalne żarówki phillipsa uv ą w podobnej cenie jak sylvania czyli 40 zł, jak nie znajdziesz phillipsa kup sylvanie takze utwardzają już pierwsze warstwy w 2 sekundy i są bardzo dobre , tańsze są gorszej jakości i mn iej żywotne
Bardzo cenne uwagi kobietkoTak patrzylam sobie i faktycznie cenowo sie różną (jedne tańsze drugie droższe a niby ta sama firma
)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)