Witaj Karin na forum![]()
Witaj Karin na forum![]()
http://bellissima-joanna-werbska.blogspot.com/
"Możesz wychylić do dna nawet litra, a jednak,
Nie odnajdziesz uczuć w dużych cyckach bez serca..."
witam, w końcu i ja jestem na tym forumbardzo się ciesze z tego powodu i mam nadzieje że znajdę tu sporo inspiracji
Losek napewno znajdziesz. Tu jest mnustko inspiracji![]()
Dziękuję Wam za miłe przywitanie :-))
hej dziewczyny
Witam Was wszystkie serdecznie
Mam nadzieję,że nikt mnie stąd nie wygoni i będę spędzała tu trochę swojego wolnego czasu![]()
Witam! wszystkie forumowiczki ,wybaczcie jeśli coś pokręcę ,ale mam nadzieję ,że szybko dojdę do wprawy.Jestem kosmetyczką i od niedawna stylistką paznokci i przyznaję że to niezwykle wciągający, kolorowy świat![]()
Witam Dziewczyny!
Trafiłam na Was przypadkiem, ale już bardzo mi się podoba
Jestem makijażystką i od jakiegoś czasu zajmuję się tez stylizacją paznokci. Jak tylko ogarnę się nieco zacznę wgrywać moje fotosy
Pozdrawiam Wszystkich
sandrus
beautystokrotka
donika
witamy Wasrzecz jasna nikt was nie pogoni stad a wrecz przeciwnie
lepiej nie moglyscie trafić
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
witam wszystkich gorąco
jestem samoukiem-pasjonatką jesli chodzi różne prace ręczne
m.in uwielbiam robic sobie kolorowe pazurki
a tu własnie jest przeolbrzymia kopalnia skarbow
pozdrawiam serdecznie
Ile nowinek![]()
Fajnie im więcej tym lepiej.
Więcej prac do oglądania
![]()
Witam wszystkie dziewuszki![]()
Witam serdecznie!
Mam na imię Martyna. Trafiłam tutaj przypadkiem, lecz planuję zostać na dłużejPaznokcie robię od niedawna... Mam nadzieję, że sporo się od Was nauczę
Pozdrawiam!
Hej myszka16 masz piękne imięjak moja 3-letnia córunia
![]()
Trochę brokatu, a tyle radości
Myszko witaj. Sroka ty równieżMyszko na pewno dużo się nauczysz
![]()
tak jak mnie nie dawno witano to i ja równie serdecznie witam wszystkie nowe kobietki
![]()
na pewno Wam się tu spodoba, Tu jest super
![]()
Witam wszystkich![]()
jestem tu od wczoraj a już przeczytałam wiele cennych radjestem wzrokowcem więc te filmiki są po prostu cudowne jak dla mnie
mam wielkie szczęście, że trafiłam na to forum
![]()
Hej dziewczyny, mam na imie Agata, jestem kosmetyczką, oraz wizażystką i stylistką paznokci, na forum zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale w końcu pomyślałam że nieładnie jest korzystać z czegoś o czym nie wie właściciel, więc postanowiłam się przywitać i się przyznać ; ) korzystam z waszych rad i cennych informacji ; ) pewnie będe miała dużo pytań, ale mam nadzieje że też na wiele będe potrafiła odpowiedzieć.
Witam wszystkie Panie. Mam na imię Beata i nie jestem ani wizażystką, ani kosmetyczką, ani stylistką... Tak jest w naszym kraju, że praca dziś jest, jutro jej nie ma. Za dwa miesiące kończę 40 lat i wisi przede mną wizja rozpoczynania życia zawodowego na nowo. Nie wiem, czy nie warto by zająć się stylizacją paznokci. Oczywiście kursy najpierw, potem praktyka, a w końcu kiedyś tam (jak dożyję hehehe) własny salon. W wolnych chwilach maluję obrazy na płótnie, więc malowanie na paznokciu może też jakoś ogarnę? Ale czy z tego da się wyżyć? Mam straszny mętlik w głowie...
Witamy aagataa i cerismamy tu na forum temacik dziewczyny w nim wstawiają swoje dzieła więc może i ty pokażesz nam swoje obrazy chętnie zobaczymy
a co do twoich obaw to na pewno pomożemy ci je rozwiać .
![]()
Dzięki elaxx76Już się wkleiłam do kącika malarskiego w pogaduszkach. Pozdrawiam!
Witam,
mam na imię Marysia
od paru latek zajmuję się pazurkami jestem samoukiem
pazurki robię lecz tylko w gronie rodzinnym
pazurki to moje hobby i chciałabym w przyszłości zajmować się stylizacją paznokci
na razie studiuje, a później chciałabym iść na jakieś kursy doszkalające w tym kierunku
mam nadzieje że dużo się jeszcze dowiem dzięki Wam
trafiłam na te forum dzięki reklamie w Akademii Paznokcia
serdecznie pozdrawiam
![]()
Nazywam się Elżbieta Kowal
Mieszkam w małej miejscowości o nazwie Zawoja, w której to od ponad 7 lat nałogowo wącham lakiery i inne cudowne przetwory... Chętnie też szkicuję karykatury znajomych
...
Jestem na pierwszym roku studiów kosmetologicznych.
Prywatnie: szczęśliwie, oj bardzo szczęśliwie zakochana
Witam wszystkie Pazurkomaniaczki!![]()
ceris, marysienka, ela-k, witamy cieplutko![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witaj Ceris, ja mam 37 lat i też od kliku miesięcy przewracam swoje życie do góry nogami :-) a ja pracowałam kilkanaście lat w zawodzie w ogóle nie związanym ze sztuką, malarstwem czy kosmetyką, raczej byłam klientką :-) Więc się nie przejmuj, nie jesteś sama, a w końcu kiedyś trzeba coś w życiu zmienić. Ja dopiero co zrobiłam kursy i wierzę, że będzie dobrze i DAMY RADĘ! A dzięki temu forum i wszystkim koleżankom, które się tu udzielają - to już na pewno nie zginiemy :-)))
Serdecznie Cię pozdrawiam i głowa do góry, będzie dobrze :-)![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)