Strona 20 z 62 PierwszyPierwszy ... 1016171819202122232430 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 476 do 500 z 1549

Temat: Opinie o produktach Mistero Milano

Przedstawiciel Mistero Milano Avatar Alicja Chrzanowska

Domyślnie Odp: Mistero Milano

janielcia, kolorowe polimery są gotowe do użycia, nie trzeba ich z niczym mieszać - poza monomerem oczywiście Można je ze sobą łączyć, tworzyć nowe kolory i robić z nich cuda
    Przyznam szczerze, że jeszcze nie próbowaliśmy zdobić hybryd akrylem, dlatego jeżeli Ty Janielciu byłabyś tak miła i zechciała wykonać taki eksperyment a później się z nami podzieliła efektem to na pewno wszyscy tu byliby wdzięczni
    Próbek lakierów hybrydowych nie posiadamy.....ale mamy w sprzedaży fajny zestaw startowy

Nena90, vica, katalog w wersji papierowej też można dostać napiszcie do nas na maila firmowego biuro@misteromilano.pl , że życzycie sobie taki katalog Ten, który znajduje się na stronie, to poprzednia wersja - najnowszą umieścimy w najbliższych dniach

Nałogowiec Avatar Nena90

Cytat Napisał Alicja Chrzanowska;281129Nena90, vica, katalog w wersji papierowej też można dostać:) napiszcie do nas na maila firmowego [EMAIL="biuro@misteromilano.pl"
    biuro@misteromilano.pl[/email] , że życzycie sobie taki katalog Ten, który znajduje się na stronie, to poprzednia wersja - najnowszą umieścimy w najbliższych dniach
    Fantastycznie! Mail już poszedł, bardzo dziękuję za informację
    I przy okazji witam się bo to mój 4 post, jestem na forum dopiero od kilku dni

No to..wpadłam Avatar vica

Bardzo dziękuję Pani Alicjo, mejl właśnie poszedł
    Znaleźć coś, co daje satysfakcję,
    przyjemność i jest pożyteczne,
    to jak znaleźć szczęście.

http://magda-nails.bloog.pl

No to..wpadłam Avatar Sorcha

Nena, to jeszcze nic. Ja zamówienie złożyłam w czwartek wieczorem, a dziś już był u mnie kurier Super firma, oby tak dalej
    "Nie jestem ideałem, lecz radzę sobie z tym idealnie"

Zazwyczaj zamówienia realizujemy w 24h, a nawet szybciej jeżeli zamówienie zostanie złożone do 12:00 najczęściej wysyłane jest tego samego dnia i u Klienta jest dnia następnego oczywiście jeżeli wybrany został kurier bo za pocztę ręczyć nie możemy

Nałogowiec Avatar Nena90

Cytat Napisał Alicja Chrzanowska Zobacz post
    Zazwyczaj zamówienia realizujemy w 24h, a nawet szybciej jeżeli zamówienie zostanie złożone do 12:00 najczęściej wysyłane jest tego samego dnia i u Klienta jest dnia następnego oczywiście jeżeli wybrany został kurier bo za pocztę ręczyć nie możemy
    Jak się widzi taki standard obsługi klienta to aż chce się zamawiać Sama przyjemność złożyć zamówienie i mieć je następnego dnia u siebie Szkoda, że ja się z kurierami nie lubię i jestem skazana na łaskę i niełaskę PP

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Elizabeth76

co do ekspresowych wysyłek to potwierdzam ostatnio robilam zamowienie dokladnie o 8:40 rano pieniązki od razu są na koncie i paczuszka została od razu wysłana tego samego dnia i na drugi dzień juz ja miałam ,zresztą zawsze wszystko jest ekspresowo
    Ostatnio edytowane przez samaron ; 12-07-2011 o 08:55

Rozkręcanko

Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
    Zestaw startowy już kupiłam z lakierem "głęboki amarant" bardzo ładny kolorek jestem raczkująca w malowaniu hybrydami i muszę przyznać, że jestem zadowolona malowałam paznokcie tydzień temu, nadal błyszczą i lakier super się trzyma, oczywiście jeden paznokieć uszkodziłam sama (przy trójce dzieci, robiąc wszystko sama, nie ma siły żeby czegoś nie popsuć) A co do zdobienia hybryd akrylem, to dzwoniłam do bardzo miłego pana, który pracuje w waszej firmie i powiedział mi, żebym zdobiła paznokcie zwykłymi lakierami, ponieważ akryl jest za twardy i raczej będzie odpryskiwał.

No to..wpadłam Avatar vica

Wielkie dzięki Pani Alicjo Katalog właśnie dostałam świeżutki, pachnący farba drukarską. A jak ładnie wszystko opisane. Wielki szacun za przesyłkę i opracowanie.
    Znaleźć coś, co daje satysfakcję,
    przyjemność i jest pożyteczne,
    to jak znaleźć szczęście.

http://magda-nails.bloog.pl

Rozkręcanko

z tymi kurierami to nie jest tak hop siup! Przy pierwszym zamówieniu w MM przesyłkę dostałam następnego dnia, natomiast następną, po trzech dniach dzwoniłam się upominać i pani mi powiedziała, że moja przesyłka została odebrana przez panią X, do której musiałam podjechać autem, to oczywiście mnie kosztowało, czyli podwójne koszty wysyłki

Wczytuje się Avatar allaya

a czy probowalyscie utwardzac zel nawierzchniowy mistero milano (top fantastico) w lampie 9 w (na 1 zarowke)? ile czasu to trwalo?

Rozkręcanko

Kochane ratujcie Kupiłam sobie zestaw startowy MM, gdy pomaluje sobie kolorek, świetnie się trzyma, ale gdy robię frencza ( nakładam bardzo cienko dwie warstwy), na drugi dzień jest odprysk,
    w ogóle to "aksamitna biel" jest trochę kijowa, nie pokrywa ładnie, mam jeszcze "głęboki amarant" ten kolor jest zdecydowanie lepszy, ładnie kryje. Czy któraś z Was ma podobne doświadczenie z białym?
    Co zrobić żeby ładnie krył?

Przez te moje paznokcie nie spałam całą noc, może ma znaczenie fakt, że frencz maluje białą końcówkę tylko z bazą? Zastanawiam się także, czy można używać lakiery shellac
    z bazą MM i całą resztą do malowania? Proszę o szybką pomoc

korzystamy z przycisku "edytuj" - nie piszemy post pod postem / Emila
    Ostatnio edytowane przez Emilia B. ; 19-07-2011 o 08:00

janielcia, aksamitna biel ma rzeczywiście inną konsystencję niż pozostałe lakiery permanente. Jest gęstszy dlatego przy dłuższym frenchu wygodniej jest go nakładać tak jak standardowy żel - w ten sposób uniknie się smug, a hybryda ładnie się "rozłoży". Przy krótszym frenchu nie ma takiej potrzeby. To w kwestii krycia
    Jeżeli chodzi o odpryskiwanie to bardzo ważne jest żeby dobrze przygotować płytkę paznokcia - przy wolnym brzegu należy się dobrze przyłożyć do zmatowienia bo jakby nie było to miejsce jest najbardziej newralgiczne, choćby przez fakt ciągłego kontaktu z wszelkimi urazami. Także należy dobrze zmatowić wolny brzeg, odtłuścić, nałożyć primer i zabezpieczyć lakierem hybrydowym znowu wolny brzeg paznokcia.
    To, że french został wykonany za pomocą samej bazy i białego koloru nie ma wpływu na jakość - stylizacja powinna trzymać się bez odprysków.
    Nie ma przeciwwskazań łączenia hybrydowych lakierów MM z Sheelakiem, jednak nie umiem teraz powiedzieć jaki jest tego efekt Jeżeli ktoś próbował łączyć ze sobą te dwie marki to może podzieli się z nami odczuciami ?

juz nie musze wiedziec czy da sie utwardzic zel nawierzchniowy MM top fantastico pod 1 lampa, kupilam lampe na 4 ale po nalozeniu jednej warstwy i utwarrdzeniu przez 4 minuty nadal jest lepki, a kiedy przemylam cleanerem to zszedl... o co chodzi?

allaya, napisz proszę jak nakładałaś żel top fantastico i jakiej marki cleanerem go przemywałaś? Top Fantastico jest żelem łatwym w użyciu i nigdy nie sprawiał problemów - dla mnie wygląda to tak jakby to była wina zbyt słabych żarówek ale piszesz, że lampa jest nowa, tak?

nalozylam jedna warstwe pedzelkiem, tak jak lakier, dosc cienko, cleaner jest z firmy Vital, a lampa nowa, pierwszy raz byla przy tej okazji uzyta

Nałogowiec Avatar Nena90

Domyślnie Odp: Kto zna.............

Alicjo czy masz może taki ekspozytor z wszystkimi kolorami hybryd MM? Widziałam w wątku o hydrydach, że wkleiłaś jeden ale od tamtego czasu wprowadziliście nowe kolory... I czy w Katowicach/okolicy jest opcja pokazu hybryd?
    Kup swoją etorebkę taniej
    5% kod rabatowy

Blog kosmetyczny

No to..wpadłam Avatar Sorcha

"Nie jestem ideałem, lecz radzę sobie z tym idealnie"

VIP Avatar nanami7

Kochane, jak nakładać żele plastico (3D) ?
    są jakieś specjalne zalecenia?
    Jest między nami gra,
    którą gra się w parach...

www.paznokcie-poznan.blogspot.com

Kosmetyczka Avatar jumpi

Domyślnie Odp: Żelo - lakiery / hybrydy / Shellac

Jak długo trzeba moczyć żeby ściągnąć Hybrydzaki MM?
    www.pajacyk.pl
    Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko

Nene jeżeli chodzi o możliwość zaprezentowania produktów to najlepiej będzie gdy skontaktujesz się z naszą trenerką z Bielska:

Karolina Wawak
    ul. Cyniarska 30
    43-300 Bielsko Biała tel.: 502 670 312

Karolinka jest przemiłą i rzeczową osobą, więc wszystko Ci pięknie wyjaśni

Wzornik, do którego Sorcha (dzięki ) podała linka przedstawia wszystkie aktualne kolory, chodź już niedługo

Nanami temat żeli PLASTICO był już wcześniej poruszany, w chwili wolnego czasu postaram się coś naskrobać

Najważniejsze jest by pracować nimi jak akrylami, z tą różnicą, że zamiast liquidu, używasz cleanera W innym wypadku żel nie będzie się chciał odkleić od pędzla Dla polepszenia plastyczności żeli można je "maczać" w polimerze, dzięki czemu powstała mas będzie bardzo podatna na formowanie Powodzenia przy pracy i daj pochwal się proszę efektami

---------- Dodano o godzinie 00:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:14 ----------

http://www.misteromilano.pl/upload/p...iec/Ulotka.jpg

---------- Dodano o godzinie 00:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:53 ----------

Nałogowiec Avatar Nena90

Bardzo dziękuję dziewczyny!
    Alicjo jaka fajna promocja na akryle... Muszę się nad nimi zastanowić
    5% kod rabatowy

Blog kosmetyczny

Nena nie ma się co zastanawiać, bo taka promocja to rzadkość

Nałogowiec Avatar Nena90

Domyślam się Alicjo! Nie, żebym dopiero 7 miała szkolenie z akrylu W domu rzucę okiem na ten Wasz śliczny katalog i na pewno coś sobie wybiorę
    5% kod rabatowy

Blog kosmetyczny

Nałogowiec Avatar trendy77

a czy podane ceny sa juz z rabatem?bo sie nie orietuje

‎"Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko.
    Kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie''

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)