ja tez mam teraz niedoczynosc i leki do konca zycia ... a nie powinnasc tez caly czas brac lekow?
ja tez mam teraz niedoczynosc i leki do konca zycia ... a nie powinnasc tez caly czas brac lekow?
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Mój endokrynolog stwierdził ze mam wyniki w porządku i kazał przestać, ale minęło ponad pół roku i znów czuje ze jest coś nie tak. Chyba bede musiała sie do niegio znów wybrac.
wiecie co dziewczynki uczylam sie o chorobach tarczycy i babka od anatomii nam powiedziala ze jezeli ktos ma niedoczynnosc to oprocz brania lekow moze sobie raz dziennie rozpuszczac mala lyzeczke soli jodowanej w polowie szklanki wody i wypijac.
tarczyca coraz częściej atakuje nas -to wynik Czarnobyla moje drogie ,wyszło po czasie(
a ja szukam grzywki dla siebie, bo wreszcie mogę pójść do fryzjeratylko coś nie mogę znaleźć żadnej ciekawej
![]()
Oj ja bym tez sie obciela tak na krotko jak kiedys ale mi maz nie pozwala,buuuuuuuu i musze nosic te dlugie kudly
ja dopiero usiadłam umyłam 4 okna wysprzatałam całą chatę jestem gotowa na przylot teściówki czekają mnie marne 2 tygodnie dzidzia też mam takie podejście ale niestety jestem zmuszna i muszę zacisnąć zęby![]()
mi to się taka grzywka podoba:
http://www.stylistka.pl/fryzury/fryzury-dlugie-657.jpg
a ja niechce miec ale musze,e tam szkoda gadac te chlopy maja czasami jakies schizy!
ładna ale ja chcę trochę dłuższąjuż miałam kiedyś taką i potem zapuszczałam
myślałam o takiej długości Fryzury z grzywką ale ona jest taka zwykła![]()
znalazlam jeszcze taka:
http://ikf.com.pl/img6585.items.9134.jpg
chce się zrobić na blondynęale nie wiem czy da rade wyjść na blond z mojego balejażu
a Twoje włosy maja naturalny kolor czy malujesz?
---------- Dodano o godzinie 23:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:16 ----------
Pati nawet fajna ale nie wiem czy się odważębo jak ostatnio sobie zrobiłam taka którką to do tej pory zapuszczałam
![]()
ten kolor który mam na miniaturce to mój prawie naturalnytzn taki sam jaki miałam kolor odrostów po rozjaśnianiu
mam wielką chęć zrobienia sie znowu na świetlisty jasny blond.. ale musze jakoś wytrzymać żeby włoski sobie odpoczęły
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
kolorek masz świetnyaż Ci zazdroszczę
![]()
popieram .. zawsze chciałam taki kolorek włosów.. ale farbowac jakos nie chce bo wiem ze później bede żałowac i nie bede miała pieniędzy by ciągle farbowac te odrosty
wrrrr ja własnie dostałam okresu i zwijam sie z bóluale chyba wezme proszek i ide gdzies kupić żółte kolczyki bo mam ochote !
![]()
A ja za chwilę znikam i jadę do mojego tatuśka złożyć mu życzenia i wręczyć prezent z okazji Dnia Taty. Gościu jest super![]()
Dziękuje dziewczynkimi tak średnio podoba się kolor bo jak dla mnie troche za szary
Iwonko Twój tatuś wygląda na bardzo sympatycznego i fajnego człowiekai widać kocha wnuczke i ona jego
Natalko współczuje okresuja na szczęście nie mam aż tak bolesnych..
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
a u nas tak goraco ze szok
wiec siedzimy na podworkieszymy sloncem, a w Polsce slyszalam ze zimno,tutaj nie mam klientek narazie wiec mi sie nudzi
wszystkie marzenia sie spelniaja
a u mnie duchota i znowu na zmiane deszcz i slonce .... masakra
dziwnie sie czuje bo nie mam dzis pierwszy raz od nie pamietam kiedy klientki hehe to sobie odpoczne w sumie![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a ja tesknie za robieniem pazurkow a bede tu jeszcze z dwa tyg
, jak mi sie uda wstawic fotki to pokaze wam piekne klify, ocean, tu jest ponad 30st,goraco,ale ja uwielbiam sloneczko
wszystkie marzenia sie spelniaja
mnie zostało do umycia jescze tylko jedno okienko w kuchni i już koniec sprzątania
próbowałam kiedyś z czarnych przejść na blond ale zawsze kończy się tym że po paru dniach z pasemkami znowu farbuje na czarno
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)