Cześć kobietki,ja mam do was pytanie czy któraś z was ma swój salon kosmetyczny?Pozdrawiam![]()
Cześć kobietki,ja mam do was pytanie czy któraś z was ma swój salon kosmetyczny?Pozdrawiam![]()
Witam wszystkie dziewczyny
Jestem Kasia stylizacja paznokci interesuje sie juz od dawna. Zazwyczaj bawilam sie tylko lakierami ale teraz postanowilam zabawic sie zelami..
Mam nadzieje ze z wasza pomaca bedzie mi to wychodzic coraz lepiej.![]()
oj oj, mój pierwszy post!
Witam wszystkich serdecznie! Mam na imię Ania, w tym roku skończyłam technikum kosmetyczne ze specjalizacją z wizażu i stylizacji paznokci, ale jak to w takowych szkołach bywa, wszystko po łebkach i piąteczki za "nic" więc trzeba się doszkolić i wiedzę na własną rękę uzupełnić.
Śledzę forum już od dłuższego czasu, teraz chciałabym aktywnie uczestniczyć w jego współtworzeniu. Zapewne będę miała więcej pytań niż dobrych rad, ale mam nadzieję że z czasem bardziej się przydam
pozdrawiam!
dziewczyny pomóżcie,potrzebuje paru porad![]()
Kwiatuszku no będzie jakieś kilka procent forumowiczek, tutaj dowiesz się wszystkiego:
http://forum.wzorki.info/wlasny-gabinet-kosmetyczny
Witam serdecznie nowe dzieweczki, miło Was widzieć![]()
Witam wszystkie Panie . Mam na imię Agnieszka i paznokciami żelowymi zajmuje się od około 6 lat. Przeglądam to forum juz od jakiegoś czasu, jest super można dowiedzieć się wielu fajnych i pomocnych rzeczy.
pozdrawiam
Witamy w naszym gronie![]()
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
Mam nadzieję że będe służyc pomocą![]()
Witamy dziewczyny)
Witam wszystkich, mam na imię Karolina i ze zadomowię się na tym forum :) pozdrawiam Was wszystkich serdecznie
Witamy Karolinke i inne swieżynki![]()
Witam Wszystkie Nowe Osoby
miło że jesteście z nami![]()
Konto założyłam już jakiś czas temu ale jeszcze się nie witałam, zatem..WITAM
Przedłużaniem paznokci interesuję się od dawna, jednak dopiero teraz zabieram się za to praktyczniePoczątki są trudne, ale mam nadzieję nie zniechęcić się szybko dzięki temu wspaniałemu forum i jego użytkowniczkom
A i jeszcze coś o mnie..mam na imię Ola, mam 21 lat, studiuję filologię angielską a pracuję w banku.
Witam mam na imię Marlena od dłuższego czasu śledzę to forum są tu piękne prace dużo można poczytać i się dowiedzieć na różne tematy uczęszczam do szkoły ostatni rok na kierunku Technik usług kosmetycznych w Krakowie, moja ulubioną firmą jest Indigo nails lab ,ale również inne . Buziolki
Witam wszystkich,
mysle ze uda mi sie tu znalesc odpowiedzi na mnóstwo pytan, ktore bede wam zadawac![]()
Witam i ja nowe osóbki![]()
czujcie sie jak u siebie, nie bojcie sie pytac, na kazde pytanie znajdzie sie odpowiedź. Tylko należy pytac w odpowiednim temacie
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Zaczynam właśnie przygodę z paznokciami, mam nadzieję że z Waszą pomocą sporo się tutaj nauczę.
Pozdrawiam![]()
Witamy![]()
Witam wszystkich użytkowników forum. Dziękuję za cenne uwagi, które do tej pory znalazłam na tym forum. Zapraszam do kontaktu i współpracy w dzieleniu się wiedzą. Swoją przygodę z profesjonalną stylizacja paznokci dopiero zaczynam i z gory dziękuję za wszystkie wskazówki.
Super, że tyle nowych osób się zadomowiłoWitamy wszystkich !
Witam! Też jestem tu nowa, nazywam się Roksana. Do tej pory odwiedzałam Wasze forum jako gość, wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałam, ale postanowiłam do Was dołączyć!Zatem witam serdecznie!
![]()
Jestem na forum juz trzeci dzien i nigdy wczesniej nie znalazlam tylu zyczliwych kobiet
Nie lubie pisac o sobie ale chociaz wspomne kilka szczegółów.
Mieszkam w portugalii. Pracuje w salonie fryzjerskim mojego chlopaka.
Kurs przedluzania paznokci zrobilam rok temu sama dla siebie ale to przerodzilo sie w moj nowy zawod i pasje. Uwielbiam to robic, ale chyba jak kazda poczatkujaca styliska mam jeszcze duuuuzo problemow i wciaz popelniam bledy.
Juz za duzo sie rozpisalam![]()
witam serdecznie, szukałam takiego forum od dawna no i sie udało, pazurki robię w domku i uczę sie na swoich błędach, ale lepiej ich unikac dlatego będe zadawac dużo pytan
)) naprawdę można się tutaj dużo dowiedziec
. Pzdr
Witam wszystkich
Mam na imię Kamila i pazurkami zajmuje się od ponad 3 lat - jestem po szkoleniach z metody żelowej, kolorowego akrylu, nail painting i One Stroke. Na początku zajmowałam się paznokciami tylko hobbystycznie, ale później wciągnęło mnie to bez reszty i zaczęłam biegać po kursach i warsztatach (na ile finanse pozwalały)A miałam być psychologiem - nawet się udało magistra obronić
Jeszcze wiele muszę się nauczyć, dlatego postanowiłam zarejestrować się na forum i czerpać z wiedzy bardziej doświadczonych stylistek
Przepraszam za przydługie przywitanie i witam jeszcze raz wszystkich
![]()
Witam wszystkie nowe osoby
miło że dołączyłyście do nas
do zobaczenia na watkach tematycznych!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)