O rany, ale wpisów doszło od mojej ostatniej wizytyCieszę się, że nas nowych jest tu tak dużo, zawsze to jakoś tak raźniej, gdy nie jest się jedyną świeżynką
![]()
O rany, ale wpisów doszło od mojej ostatniej wizytyCieszę się, że nas nowych jest tu tak dużo, zawsze to jakoś tak raźniej, gdy nie jest się jedyną świeżynką
![]()
Witam wszystkie dziewczyny. mam na imię Gośka
z wykształcenia pedagog,którego zawsze ciągneło w stronę artystyczną
.|Mama dwóch chłopców ,która po kursie kosmetycznym zapragnęla się rozwijać w kierunku stylizacji paznokci.Póki co jestem na etapie manicuru + lakier hybrydowy
.|Chciałabym jednak poszerzać swoją wiedzę i tu zaczynają się schody gdyż kompletnie nie mam pojęcia gdzie zacząć pukać
.Na kursie miałam przedłużanie metodą akrylową i żelową ale szczerze powiedziawszy bardziej spodobał mi się akryl aczkolwiek dużo słyszę opinii,że żel jest lepszy.|Mam nadzieję,że intensywne lekturowanie tego forum sprowadzi me myśli i czyny na dobrą drogę.Jestem z woj.kujawsko - pomorskiego.Pozdrawiam i dziękuję za uwagę
P.S. nie jestem już taka młoda jak większość z Was ale myślę,że na naukę nigdy nie jest za późno![]()
Witaj kochana, pewnie że nie jest za późno, niczym się nie przejmuj i czerp z tego forum wiedzę garściami![]()
Witam, mam na imię Kasia i uwielbiam zajmować się pazurkami![]()
witam wszystkich![]()
Witam wszystkichŚwietnie rozpoczęłyście 2013 rok ! Dobry wybór
![]()
Witam was wszystkie. Z zawodu jestem położną, ale nigdy nie zapominam, że w szczególnosci jestem także kobieta która jak każda inna lubi zadbać o siebie.
Wreszcie trafiłam na odpowiednie forum. Jestem super miło zaskoczona, bo niestety teraz zauważyłam, że o co by gdzie nie zapytać to dostajesz chamską, opryskliwą odpowiedz a tutaj? Zupełnie co innego, jesteście wszystkie tak miłe i tak chętne do pomocy, że aż chce się tutaj zagladać.
Ja dopiero swoja przygodę z przedłużaniem paznokci zaczynam, ale jestem dobrej myśli. Czasem czytam sobie starsze posty dziewczyn które zaczynały z rok, dwa lata temu i własine tutaj szukały pomocy i wsparcia a teraz same tworzą wspaniałe pracę. Mam nadzieję, że i ja dołacze do waszego grona
Pozdrawiam Wszystkich![]()
jasne, że tak
Nie bójcie się, wstawiajcie swoje prace
Witamy![]()
Witam wszystkich! Już jakieś kilka lat temu zrobiłam sobie kurs na przedłużanie paznokci ale wszystko potoczyło się później tak a nie inaczej i niestety nie miałam jak tego wykorzystać w praktyceCały czas natomiast o tym myślałam i cały czas mnie do tego ciągnie. Przeglądam Wasze forum od niedawna i w chwili obecnej postanowiłam odświeżyć moją wiedzę i zapisać się znowu na kurs przedłużania paznokci. Strasznie ciągnie mnie tym razem do formy
![]()
witam jestem moonis i zajmuję się stylizacją paznikci i rzęs,trafiłam tu przypadkiem szukając inspiracji na nowy rok więc jestem![]()
Witam wszystkie nowe osoby
barbarka_kr i bardzo dobrze, że ciągnie Cię do formy - pazurki wychodzą jak marzenie!
no chyba i na mnie przyszedł czas aby się przywitać.jeszcze kilka miesięcy temu nawet nie myślałam o tym ze tak mnie wciągną pazurki.Z zawodu jestem krawcową.na razie pilnie czytam wasze porady i próbuję coś tworzyć.
miło że jesteś z nami
no to teraz wpadłaś już jak śliwka w kompot![]()
Witam
Mam na imię Ania i trafiłam tu z powodu konkursu Noble lashes.
Jestem miło zaskoczona gdyż nie spodziewałam się że jest takie fajne forum
Witam![]()
Witamy wszystkich))
![]()
Witam Nowe Osoby![]()
Witam, w końcu odważyłam się napisać, mam na imię Patrycja, od jakiegoś czasu zajmuje się pazurkami, ale jestem samouczkiem
Kosmetyka wciągnęła mnie do tego stopnia że postanowiłam rozpocząć studia w tym kierunku i dzięki temu jestem już na drugim roku kosmetologiiJednak szkoła to nie wszystko, dlatego postanowiłam dalej rozwijać się sama, szukać jakiś pomocnych informacji i dzięki temu znalazłam to wspaniałe forum
Cenię sobię opinię innych gdyż mogę się więcej nauczyć dlatego postaram się w miarę możliwości udzielać na tym forum
Pozdrowionka dla wszystkich
![]()
witam witam ; D
zaczynam swą kariere żelowa ; D mam 18 latNazywam się Kamila.
Moje hobby to muzyka, moda, chemia, marketing, malowanie ... no sztuka ; D
---------- Dodano o godzinie 12:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:01 ----------
witam witam ;d od nie dawna zaczynam kariere żelowa ; D mam na imie kamila mam 18 lat
moje hobby to malowanie, rysowanie, muzyka , chemia, psychologia, marketing.
Dzień dobry wszystkim![]()
Mam na imię Madzia jestem dyplomowaną kosmetyczką a zdobienie paznokci to moja pasja. Na co dzień mieszkam w Londynie. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że zagoszczę tu na długo![]()
Ostatnio edytowane przez madziuuulek ; 13-01-2013 o 17:05
Paznokciowe szkolenia on-line. Zapisz się i zgarnij kurs "Podstawy Stylizacji Paznokci."
Witamy dziewczyny!
))
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)