ahh miałam juz nie robić nic na nóżkach do wyjazdu, ale to silniejsze ode mnie... chciałam zrobic fotke ale jakies nie wyraźne wychodząnie wiem czemu.. później jeszcze popróbuje...
teraz idę sprzatać.wrr
ahh miałam juz nie robić nic na nóżkach do wyjazdu, ale to silniejsze ode mnie... chciałam zrobic fotke ale jakies nie wyraźne wychodząnie wiem czemu.. później jeszcze popróbuje...
teraz idę sprzatać.wrr
teraz skonczylam czytac to co pisze Sisi i gotuje sie we mnie,musze jakos sobie poprawic humor,Woszczurku powiedz cos fajnego albo daj jakas extra fote,wiesz ta w stylu szlafroczek![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
A ja się zajadam kanapeczką![]()
a ja piję drineczkai zaraz będę jeśc obiadek , ale dziwnie tak wcześnie pic heheh
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
patrzę na 4funTV![]()
a ja piffffka bym sie napila takiego zimnego
a ja wkoncu fotki na konkurs wyslalam
a wogole to wrocilam z mc donalda i jest mi bardzo nie dobrze-jakies nowe kanapki maja-znow przesadzilam
co za duzo to nie zdrowo rudasku
a ja wróciłam od ciocirobiłyśmy pazurki, wypiły po drinku
gin z tonikiem
teraz chwilke na forum i na tv i znowu na forum
i do łóżeczka
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ja popijam znowu drineczka ogladam filmik i po filmie bieremy sie za pazurki z kumpela, jeszcze nie wiem jak one po tym drinku wyjda ale co tam hehpewno juz dzis mnie nie bedzie
to do jutra muuua
Iz
maly nie chce spac ,jak zasnie to posiedze na forum
ucze sie do kursu na prawko dlatego bedzie mnie narazie troszke malo tu
maly wkoncu zasnal wiec moge sie zajac soba n o i forum
No no mała no to powodzenia !![]()
wróciłam ze spaceru po deszczu..
miałam się spotkac z moja dawną miłościa ale mnie unikao boi sie ze znowu cos poczuje...i się wkurzyłam
bo chciałam się z nim spotkac
dzis musze wczesniej sie połozyc bo umowiłam się z kolezanką o 10... a to bedzie ciezka sprawa, wstac tak wczesnie, ogarnąć się i wybyć..
a ja sie ide zaraz kąpać, bo śmierdzę gumą spaloną... ale fajnie jeździli na jednym kółeczku, ojj fajnie![]()
a ja szukalam zdjecia do *jaka to fotka*dlugo mi szlo,zreszta nic ciekawego nie znalazlam
moja corunia tez sie uczy,zdaje w przyszlym tygodniu,stresuje sie
No, to będzie trzech kierowców więcej! I trzymajmy się tej wersji![]()
hejka a ja mam ostatni dzien wolnego i mowie ze musze w koncu wejsc na moje kochane forum![]()
no nareszcie Pisiowa![]()
tylko ja zaraz spac sie klade bo juz rady nie daje skonczylam pazurki kumpeli a rano do domciu jade i koniec wolnego a buuuuuuuu
Iz
ja jutro też finich urlopu aaaabbuuuuu nieeee![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)