witam wszystkich
właśnie szykuje się do pracy i już nie mogę doczekać się piątku bo od pierwszego idę na zasłużony urlop
życzę miłego dnia![]()
witam wszystkich
właśnie szykuje się do pracy i już nie mogę doczekać się piątku bo od pierwszego idę na zasłużony urlop
życzę miłego dnia![]()
popijam kawke, gotuje pieskowi sniadanko (ma alergie na sucha karme) i bede zaraz ruszac na zakupy-tipsy sie pokonczyly itp
urlop?ja juz niestety po![]()
ja tez juz po wolnymi od 11 mi sie sajgon zacznie... milego dzionka
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ja wstałam włączyłam pranie i przeglądam forum
ja zabieram sie za sprzatanie.... a potem spacer z dzieciakami
![]()
a ja znowu w pracce
ja własnie wróciłam z szybkich zakupów, kupiłam sobie białe spodenki krótkie, takie zwykłe, stanik zielony oczowalący i pilniki.
teraz jest a'la obiad, posiedzę chwile, odpoczne i wychodze z psem na spacer i przy okazji wstapie do mamy do pracy po pieniążki na kino i jade z kolezanką pare spraw pozałatwiac a później do kina na Harrego![]()
oo ja też bym sobie harrego obejrzała ale zanimw mojej miescinie bedzie to ja predzej tu padne... skonczylam robic pazury i mam wolne do 15![]()
Iz
jak pójde zdam relacje czy w ogóle warto![]()
ok ok to ja czekam za relacjami z filmu heh
Iz
czytałam, że nie ma żadnych scen z pogrzebu Dumbledora ani walki uczniów i nauczycieli ze śmierciożercami. Dumbledore odebrał Harrego w książce z domu Dursley'ów, a w filmie ze stacji pociągów. A w pociagu w książce znalazła Go Tonks, a nie LunaDużo wątków miłosnych jest. U mnie puszcząją o 14 do 20 sierpnia a od 2 dni jest już przedsprzedaż biletów.
nie lubie jak ksiazka sie znacznie rozni od filmu czy raczej na odwrot... no ale przezyje hehe i cos mi sie wydaje ze jeszcze raz przeczytam ostatnio czesc -znowu hihi tylko jak czas bede miec...
Iz
jeśli chodzi o Pottera to jak chcę to mogę przeczytać jeden tom jednego dnia. Jakikolwiek tom nawet 5 (najgrubsza) jak mi się chce oczywście.... jszcze nigdy tak szybko nie czytałam żadnej książkiCała sagę przeczytałam 4 razy i teraz zaczynam znowu 5 raz hehe
![]()
ja właśnie wróciłam ze spaceru z rodzinką a co do Harrego to uwielbiam książki i filmy
ja wrocilam z praktyk zaraz ide sie spotkac ze znajomymi zeby omowic piatkowa impreze
wrocilam wlasnie zdzialki,szybki prysznic potem wsiadam w karetke i jade popracowac,wroce wieczorem do was
wszystkie marzenia sie spelniaja
ja jestem umowiona na 20 ze szwagierka na wieczor filmowy
wiec do jutra bo podejzewam wroce dosc pozno i nie wiem czy w stanie trzezwosci![]()
baw sie dobrze
udanej zabawy Rudi
a ja sie zastanawiam... i to bardzo intensywnieczy wybieram dobry zawód.. uwielbiam robić pazurki, chciałabym zrobić kurs.. ale czy dałabym rade robić paznokcie w salonie?!
z drugiej strony kierunek na jaki poszłam mi bardzo odpowiada ale nie ma nic wspólnego z paznokciami...
kurrrdeee!
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
wlasnie skonczylam na dzis z pazurami Jeeeezu mam dosycjeste wykonczona przez 3 dni sie wyleniuchowalam jak nie wiem co i jak mialam dzis zaczac robic to myslalam ze sie potne...
Madzialena a niby czemu nie dałabyś rady robic pazurów w salonie cooooooooomasz talenta wiec go nie zmarnuj , oczywiscie to moja opinia zeby pozniej na mnie nie bylo
![]()
Iz
Madzialenko nie masz co sie zastanawiac czy bys dala rade bo oczywiscie ze bys dala i w ogole skad Ci do glowy przychodza takie watpliwosci...wiecej wiary w siebie kobieto![]()
Madzialenko ja dolanczam sie do zdania innych probuj,ja zaczelam robic pazurki majac 38 lat i bobaska 4ro miesiecznego,ty napewno dasz rade
jak sie wezmę porządnie za siebie to napewno bym dała rade tylko u mnie w mieście jest dużo salonów, duża konkurencja i trzeba być naprawdę dobrym.. paznokcie to jedyna rzecz która mnie pasjonuje a całej rozciągłościmusze sie zastanowić...
dziękuje Wam bardzo kochane za miłe słowa![]()
wiem, że na Was zawsze mogę liczyć
![]()
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ty nie patrz na konkurencje,ja to dopiero mam konkurencje,a jakos mam swoje klientki i nie jest zle
Kasiu ja też mam swojezaczynam mieć ich coraz wiecej.. ale marzy mi się jakaś na której bede mogła naprawde poszaleć bo na razie same frenche na ogryzkach
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)