ja dzis byłam wstepnie umówiona ale sie nic nie odzywa.. to nie bede na niego czekac
własnie obejrzałam Zmierzch po raz 3 chyba.. bo inne płyty którymi byłam zainteresowana nie chciały się odtworzyc..
i mi jakos smutno..
ja dzis byłam wstepnie umówiona ale sie nic nie odzywa.. to nie bede na niego czekac
własnie obejrzałam Zmierzch po raz 3 chyba.. bo inne płyty którymi byłam zainteresowana nie chciały się odtworzyc..
i mi jakos smutno..
Natalii czemu Ci smutnonie smutaj sie nie ma sensu
podkusilas mnie tym Zmierzchem i pewno zaraz same se wlacze
albo zaczne czytac
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Szpileczko nie smuc sie,ja jestem dzis styrana
wszystkie marzenia sie spelniaja
A ja jestem wsciekła zła itd...(
bo nikt mnie nie kocha
a raczej kocha ale nie Ci których bym chciała aby kochalia Ci którzy mnie ''potrzebują jak wody'' się męczą bo ja ich nie chce.. Życie jest straszne
hahahahhaa... nie no zawsze tak mam jak jestem sama albo cos i jak ogladam takie filmy to ajajaja... pamietam jak pierwszy raz Zmierzch u kolezanki oglądałam to tylko ciagle z pytaniem 'pocałują się?' a oni ciagle sie zbliżali i zbliżali a pocałunki nie było haha
Niedawno co wróciłam, zjkadłam owocową sałatke i czytam.. a na spacerze z koleżanką spotkałam taka dziewczynę z 1 kl. gimnazjum kóra sie przeprowadziła... ale jest/ była mi winna 219 złchoc i tak juz nie pamieta i w ogóle.. zreszta nie wymagam juz bo nieciekawie w rodzinie ma i ze samą sobą... w psychiatryku nawet była.. a z 40 kg. przytyło jej sie do 70 kg...
od wszystkich leków..
---------- Dodano o godzinie 22:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:26 ----------
Wyżyj się.. opowiadaj !![]()
a ja mam meeeeeeeeega kacora;/ byłam wczoraj na ognisku i spiłam się trzema żubrami....
a ja jestem spiaca ,poszlam spac o 4 rano bo ksiazka mnie wciagnela... i zaraz chyba odleca a klientka ma przyjsc ehhh
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
dzień dobry
wczoraj mnie nie było, więc dzisiaj nadrabiam czytankoa oprócz tego piorę pościel, bo w tak ładną pogodę szybko wyschnie
a co w końcu czytałas ?
ja od rana latałam po sklepach z kolezanką w poszukiwaniu tanich spodni... no i ona kupiła ja nieno ale trudno... chyba w te wakacje zwiedziłam wszystkie mozliwe sklepy w Warszawie...
teraz jem kabanoski które suszyłam na oknie przez dwa dni bo mialam taką ochotę ze nie wiem... a zaraz ide z mamą na bazarek a po co to nie wiem..
leże w łóżku mam angine![]()
ojjj bidulka![]()
Zdrowiej![]()
teraz forum a za chwile bede grala na psp w final fantasy crisis core po raz kolejny
---------- Dodano o godzinie 16:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:08 ----------
biedna Elinka,okropna choroba-gardlo boli okropnie![]()
zastanawiam sie czy isc na randke czy nieale tak srednio mi sie chce wiec nic sie nie odzywam.. gorzej jak on sie do mnie odezwie bo głupio mi bedzie po raz kolejny przekładac...
łehh...
kolezanka mi jeszcze zaproponowała wyjscie do klubu.. ale nie zbyt mi to pasuje tak na spontana bo mama nie zdarzy tego przetworzyc i przemyslec i padnie na zawał.. jak chce i do klubu i do Łodzi.![]()
a ja jestem styrana... caaalutki dzień robiłam prace dyplomową, a jeszcze chce dziś posprzątać i poprasować...
my usypiamy malego potem cichp sza i odpoczynek
wszystkie marzenia sie spelniaja
ja właśnie czekam na mojego kochanego
poprasowwałam, na odkurzanie ciut za późno, idę robić kuchnię, chociaż trochę![]()
ogladam wiadomosci i patrze troche tu
wrócilam od kolezanki, której robiłam paznokcie
i boli mnie głowa
słuchajcie ma któraś worda najnowszego? mam 2 pytania:
jak wstawić hiperłącze (chodzi mi o spis treści-odsyłacz ze spisu do pracy) i jak wstawić numerację stron tak żeby 5 była numerowana jako 1.
w tym starym umiałam a tu za chiny mi nie wychodzi..
A ja właśnie skończyłam walkę z nalewkami. Zlałam i przefiltrowałam już malinówkę - wyszły cztery butelki 0,5l, a teraz zalałam następną tym razem ze śliwek. Następna w kolejce będzie gruszkowa.
jaram się bo ściągnełam sobie pedzle do GIMPA i nawet umiałam je wsadzic tam gdzie potrzeba bez jakiejkolwiek pomocyhaaa
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)