Dzień dobry ja witam dzień:
Dzidzia pięknie wyglądałaś na chrzcinach!
pokaż nam to maleństwo śliczne![]()
przegladam forum a zaraz obiadek![]()
Ja właśnie skończyłam obiadek i teraz odpoczywam przy kompie![]()
ja sie nasprzatałam.. az mnie plecy bolą.. yhh.. a zaraz musze sie zabrac za wypracowanie![]()
![]()
ja sobie leze i umieram bo mam ''ciezkie dni'' :/
''I
this forum''
maly spi,krece wlosy i ogladam'nigdy w zyciu'
wszystkie marzenia sie spelniaja
a ja coś zjebana jestem , to po tych chrzcinach chyba.. posiedzę tu jeszcze troszku i znikam![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
no to szostke dostaniesz![]()
Ja -Nigdy w życiu- też już nie wiem ile razy oglądałamuwielbiam
![]()
![]()
![]()
oczy mi się kleją ale siedzę na kompie i lukam tu co chwilunia![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
wróciliśmy z pracy i na kompa![]()
Ja już podszykowałam na dzisiaj obiadek (rosół, kotleciki z kurczaka, surówka z porów z jabłkiem i jajeczkiem, ziemniaczki i kompocik ze śliwek) jeszcze upiekę ciasto i mogę czekać na rodziców, który dzisiaj wracają od mojego brata z Anglii.
A ja nadrabiam zaleglosci na forum i nk
---------- Dodano o godzinie 09:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:18 ----------
I szykuje sie na wielkie zakupy u dobrej rady![]()
zrobiłam roladę i lecę się kąpać![]()
dzis sie lepiej czuje to staram sie nadrobic czas co mnie tu nie bylo-oj duzo mam do czytania
najgorsze ze i tak ostatnio tu tak rzadko bywam to jeszcze jutro zabieraja mi laptopa na tydzien-popekala mi obudowa przy zawiasach a gamonie z serwisu nie chca tego wymienic na miejscu
hej no właśnie dawno cię nie było
ja zjem śniadanie i zabieram się za sprzątanie itp
wrocilamz pracy,chwile odsapne,potem obiad i znow do pracy![]()
wrrr... malowałam farbkami akrylowymi i nagle ciach kartka na którą wyciskałam farbe na moje spodnie..własnie je czyściłam i czyściłam.. cos a nie cos zeszło.. ale zszedł równiez kolor spodni
ehh.. nie wiem co bedzie... wszystkie moje ulubione spodnie na ktore wydam wiecej pieniedzy musza miec jakies zagrożenia...
wczesniejsze przedarły sie gdy usiadłam na gwoździu i ciach wielkaaa dziura na pupie... aa jeszcze sie wkurzyłam bo jak je wieszałam za oknem na suszarce to 'sznurek' pekł i łubudu spodnie spadły na parapet o pietro nizej.. juz miałam schodzic do sąsiada ale nagle brat mowi ze on je zrzuciał na dól.. no i musiałam po nie schodzic..
eh.. oby nie było duzych śladów bo się zapłacze chyba
![]()
Oj bidulko wniosek z tego ze musisz wiecej par spodni miecA ja zaraz bede miala klientke bo jej pazurek trachna,ciekaw jestem jak wygladaja te co ma zrobione przez kogos innego
a no musze..
ehh.. zaraz lekturka jakze interesująca mnie czeka...
znowu nigdzie na dwór niw wyjde![]()
ja zrobiłam sobie kolorek na włoskach,potem obiadek. nakarmiłam moją gromadkę i teraz wlazłam na forum myślę nad jakimiś pazurkami. i atak naprawdę to mi się nie chce nic robić..![]()
dzis mam jakiegos pecha chyba... teraz niechcacy zrzuciałam aparat i pdłamało sie zamkenie gdzie chowa sie baterie... tata mnie zabije
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)