ja pakuje w pracy wszyskie moje rzeczy, poniewaz dzisiaj to moj ostatni dzien pracy.
ja pakuje w pracy wszyskie moje rzeczy, poniewaz dzisiaj to moj ostatni dzien pracy.
ja niedawno skonczylam pazurki sie probuje sie zmusic do spaceru z psem-a tak mi sie nie chce![]()
a ja jestem w wybuchowym nastroju
o 15 miala przyjsc klientka i oczywiscie nie przyszla-telefonu tez nie odbiera.ja po tesciowa do dzieci zadzwonilam bo maz w pracy a ta mnie w konia zrobila
musze jakos odreagowac to tu pisze sobie bo mnie az nosi
i nie mam z kim isc do klubu![]()
o matko, musiałam nagle iść do pracy, jestem styrana jak wół..
ale mojemu ukochanemu udało się wygrać walkę z dziekanatem, oddał dziś prace(był tam ze 20 razy, mówi że jedna baba była czerwona ze złości bo już myślały że nie uda mu si e oddać przed terminem)
i w nocy jedziemy na mazury na 3 dni odpocząć
więc jak wrócimy będę mieć super duże zaległości na forumteraz przywracam ręce i nogi do porządku, jeżeli nie będę już mieć siły na przedłużenie to chociaż jakieś kolorówki z kwiatkami akrylowymi sobie zrobię
![]()
ale jestem zła.. nikt dzis na mnie nie mial czasu...![]()
i terz musze siedziec do nie wiem ktorej.. zanim goscie wszyscy wyjda, bo nie usne![]()
A ja wysylam wam dziewczynki zaproszonka na nkOczywiscie jak poznam po awartkach jak cos to wy wysylajcie do mnie
No i niedlugo ide na kawke
![]()
a my (Annamon, Agusia i Madzialenia ) siedzimy i spijamy kawusie![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Ale Wam dobrze ze tak długo juz siedzicie ze sobą![]()
ja własnie dokończyłam pazurki, które wczoraj zaczełam ,a uznałam ze są za gołe i byc takie nie mogąteraz troszke naćkałam ale nie wazne
juz nie mam siły zmieniac... wzór zmienie za pare dni...
jeszcze nie mam tego głupiego aparatu bo w naprawie i nie mam jak fotki zrobić![]()
Ja właśnie wróciłam ze spacerku z dziećmi i czekam na męża aż przyjdzie z pracy,żeby podać mu obiadokolację.BARDZO NIE LUBIĘ JAK MĄŻ PRACUJE W NIEDZIELĘnajbardziej cierpią dzieci.
a ja siedze i patrze jak Ania pazurki robi i czekam na swoja kolej![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a ja idę się kąpaćdużoooooooooo piany mi się zrobiło
![]()
ja sie zaraz zabieram za podrobienie swistkow o zarobkachznalezlismy mieszkanie i chcemy je koniecznie dostac wiec zeby nie bylo problemow pare cyferek trzeba pozmieniac
-nie moge przeciez powiedziec ze jeszcze raz tyle zarabiamy na czarno
Jeju jak mnie dawno nie było... Musze nadrobic to co straciłam... Ale jak narazie jestem wkurzona wsciekła i zdołowana... masakra..![]()
wróciłam z cyrku i padam.. lekcji nie odrobiłam, zapomniałam ze kertkówke z geografii jutro mam, oczywiscie nic nie umiem... ale jakos na to lejeteraz napewno nie bede odrabiac ani sie uczyc bo jestem padnieta.. ide sie kąpac i spac...
![]()
A ja chyba będę miałą swój najgorszy dzień w szkolee![]()
Mam 6 lekcji. Naa fizyce facet nam zrobi kartkówkę z ostatnich 4 lekcji. Z matmy mamy sprawdzian z całej pierwszej klasy. Z historii będzie nas pytać albo zrobi kartkówkę z ostatnich lekcji, z muzyki bedzie nas odpytywać z piosenki i będziemy śpiewaćZ polskiego mam dyktando i do tego jeszcze dochodzi wf, a ten wredny babsztyl napewno nas na stadion zabierze...
Która jest chora
Niech mnie ktoś zarazi... albo zaraz wypiję przeterminowaną śmietane z końca lodówki , którą mama zapomniała wyrzucić...
nie mozna z 4 ostatnich lekcji.. mozna co najwyzej z 3 .. kłóćcie się
własnie przepisuje sobie na kartke co mam umiec z ang. na kartkówke jutro...
Zrobiłam swojego pierwszego szpica edgebo pazurki Ani tak mi się spodobały, że musiałam spróbować
![]()
no to dalej miminka, wstawiaj fotki![]()
jutro, poczekam na lepsze światło![]()
hihi a ja już zrobiłam zamówienie na prawie 100 zł a nawet tyle nie mam![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)