widzicie grube palce mojej mamy? katastrofa jest... na jednym paznokiec odszedł od łożyska :/
widzicie grube palce mojej mamy? katastrofa jest... na jednym paznokiec odszedł od łożyska :/
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
qatrycja ! dałaś radę. straszna ta płytka Twojej mamy ... a ja moją opierniczałam co ma za paznokcie ...![]()
Swietna metamorfoza!Dobra robota qatrycja
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
upsss... przepraszam![]()
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
nie ma za co, tylko na przyszłośc dziewczynki pamiętajciebo się będą sypac ostrzeżenia hihi
Iz
a to właśnie te pazurki, z których nie jestem do końca zadowolona. Pierwsze robione na formie. Wiem, że french wyszedł krzywo, ale straasznie długo nad nimi siedziałyśmy
.
kochana boczki podpilowac i nad tym frenchem popracowac i bedzie picus galncusjak na pierwsza forme to i tak rewelka
![]()
Iz
no też tak myślę, że nie jest aż tak źlea french to wieem
tylko kurczę ta płytka sama w sobie jest malutka i nie umiałam sobie poradzić.
takie graślawce mi ostatnio wychodzą
woszczurku cudne są ... jestem ciekawa czy kiedyś dojdę do takiej wprawy![]()
taka malutka przemiana
fuj jakie brzydkie są takie malutkie i pożarte pazureksy
po przemianach wyglądają cudnie![]()
ja teraz sama muszę mieć króciutkie swoje bo do pracy mi nie wolno![]()
![]()
a miałam już swoje taaakie długie![]()
to dzisiejsza metamorfoza klientki:
o Boooooooooziu co ona robila z tymi paznokciamiprzepiekna metamorfoza
![]()
Iz
co ona miala z ymi paznokciami...choroba na maxa ale Rudi poradzilas sobie swietnie![]()
oo matko a fee.. ale super metamorfozaa to serio jakaś choroba?
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ja nie wiem czy to choroba ona sie chodzi juz od 2 lat do lekarza i zaden nie potrafi jej pomoc-daja jej jakies masci itp,jeden lekarz stwierdzil ze to jakies mechaniczne uszkodzenia paznokcia, ona mowi ze jak byla mala to sobie czubkiem od metalowego pilniczka czyscila paznokcie od spodu i bardzo gleboko wiec moze rzeczywiscie to przez to.
mam tez taka jedna z podobnym problemem na malym palcu-kiedys kolezanka ja mocno ugryzla w palec az zadarla paznokiec i do dzis ten paznokiec nie odrosl prawidlowo.
Rudi sliczne pazurki
wszystkie marzenia sie spelniaja
Bera0 jak ty zrobiłaś te zielone paznokietki są przecude
A to lapki nastolatki. Na jednym paluchu mistrzowsko spilowany french.. ups, Ma się te parę w ręku, jak tylko dorwę pilnik to piluje, piluje, piluje...
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)