moje tez się "robią"jeszcze tylko na drugiej łapce wzorek ale nie wiem jak go namaluje lewą ręką
![]()
moje tez się "robią"jeszcze tylko na drugiej łapce wzorek ale nie wiem jak go namaluje lewą ręką
![]()
dziewczynki a trzeba na dwóch łapkach?czy można na jednej?
miminka ja robie na jednej
rozmyslalam w sumie taka sparwe - jak jury bedzie oceniac 1 i 2 rece.. doszlam do wniosku ze lepiej wyjda w oczach jury prace na 2 łapkach... ale nie skusze sie bo nawet nie mialabym jak zrobic na 2 rekach mojego pomysłu![]()
podejrzewam ze bedzie mega hardcorowy![]()
dzięki dziewczynki rano jak to czytałam to jeszcze spałami nie doczytałam
![]()
nie hehe tylko ze ciezko mi przy dzieciach chodzic z dlugimi pazurkami a nie dalabym rady na arz zrobic dwoch rak![]()
u mnie to będzie ciężko z modelką...ale znając życie na ostatnią chwilę coś wymyślę i zrobię na sobie heh
![]()
hmmmm ja tez juz wyslalam coprawda nie jestem zadowolona i z tego co piszecie moze ostatnie miejsce zajme hehe
powodzenia dziewuszki![]()
no to zaczynamy
skonczylam,..,,,
wrr... jestem zla na siebie bo zaraz po uspeiniu dzieci wzielam sie za to a teraz nie chce mi sie ani garów myc, ani posprzatac
haha maz wroci po nocce to sie za glowe zlapie![]()
no ja zaraz wysylam moja praceale w sumie mogloby byc lepiej ...
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a ja wysle 30stego HAHAHA trzeba trzymac w napieciu szefostwonie tylko im wolno
![]()
lepiej wyślij dzień wcześniej na wypadek jakiejś niezgodności lub niedopatrzenia, żeby praca nie została odrzucona![]()
i tak nie bede miala juz jak poprawic pracy jak cos
a ja słuchajcie mam 39 stopni gorączki w porywach do 40,3 i nie mam sily mam nadzieje ze się szybko wylecze bo stosunkowo niewiele czasu już zostało![]()
KAMIS AJ LOF JU
jeszcze nie mam pomysłu.pewnie znowu wyślę zdjęcie ostatniego dnia.
![]()
a ja mam problem, bo nie umiem na prawej ręce namalować takich wzorków jak mam na lewej![]()
Właśnie wysłałam![]()
miminka to zostaw jedna lapke![]()
Fajny konkursik![]()
Valia zdrowka...
Miminka to slij 1 łapke...jak na 2 sie jednak nie uda
![]()
fajny konkurs tylko ta aktywnosc![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)