Cytat Napisał Anquelme Zobacz post
Hej. Wczoraj używałam ich coverka- tragedia... Po pierwsze kolor - zamiast przypominać kolor naturalnej płytki jest mleczny, po drugie kiepsko kryje a na koniec żeby nie było zbyt pięknie jest tak rzadki, że w ogóle nie da się na nim pracować - próbowałam nawet sztuczki z lodówką ale nie pomogło. Całkowicie odradzam. Próbowałam też wczoraj ich cleara. Robiłam na szablonie wkładam do lampy odczekałam 3 minutki wyciągam i cały się klei, włożyłam jeszcze na 3 i dalej się klei myślałam że mnie szlak trafi nie wiem czy coś robię źle czy trafiłam na jakąś felerną partie

---------- Dodano o godzinie 15:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:11 ----------

Miałam jeszcze napisać o Primerze bezkwasowym- w ogóle nie chce schnąć nałożyłam go naprawdę malutko- punktowo a sechł ponad 15 minut a i tak moim zdaniem nie był do końca suchy ta firma to moim zdaniem jedna wielka porażka.
ok, sorki, ale nie mogę przestać się śmiać bo coś mi się wydaje, że to nie wina produktów, tylko niewiedzy ich uzytkowniczki primer bez kwasowy nawet jak odparuje to pozostawia lekki połysk w odróżnieniu od kwasowego, po ktorym plytka robi się matowa. więcej tutaj http://forum.wzorki.info/metoda-akry...73-primer.html
Natomiast jeśli chodzi o żel, to po utwardzeniu pozostawia on warstwę dyspresyjną, która się lepi co nie znaczy, że żel się nie utwardził poczytaj nasze forum, poszukaj, przewertuj interesujące Cię tematy, a dowiesz się wielu rzeczy odnośnie paznokci i będziesz robić je lepiej
i nie wystawiaj od razu negatywnej opinii produktom