No to i ja się witam![]()
No to i ja się witam![]()
KasiaZbroinska, witamy![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
witaj Kasiu![]()
Witam Wszystkich!
Mam na imię Ewa mam 25 lat i jestem świeżo upieczoną tipsiarą
Bardzo chętnie poszperam na forum żeby zasięgnąć porad od mistrzyń w tym fachu
Ponieważ jestem jeszcze zielona w wielu kwestiach związanych z pazurkami będę wdzięczna za Waszą pomoc.
Pozdrawiam Serdecznie![]()
Witaj Ewo![]()
![]()
izabela, witajtu napewno znajdziesz dużo materiałów i oczywiście pomoc
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
witam![]()
Nareszcie udało mi się znaleźć miejsce w którym mogę się przywitaćWitam Wszyyyystkich
Bardzo fajniuśne to forum i z miłą chęcią dołączę się do Was ale zapewne zajmie mi to trochę czasu. Po pierwsze cierpię na notoryczny brak czasu
a kiedy już mam wolną chwilunię muszę stoczyć ciężką walkę o miejsce przy kompie
no więc za jakiś czas poddam Waszej ocenie moje pazurki a na razie spróbuję zorientować się gdzie co jest i pooglądam sobie Wasze dzieła
a muszę przyznać że ogrom pazurków wzbudza mój podziw
Pozdrawiam serdecznie wszystkich![]()
Witany nową forumowiczke u nas![]()
Witam nowe forumowiczki![]()
Witam wszystkich![]()
hej
Wiam wszystkich
Mam na imię Anita i od 2 miesięcy zajmuję się stylizacją paznokcimam nadzieję ze dzieki temu forum dowiem sie więcej
![]()
Witamy serdecznie
![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
Hej dziewczynyOd nie dawna jestem na tym blogu i jak narazie za bardzo nie mogę się na nim odnaleźć-mam nadzieję że nie dlugo będzie lepiej
Jestem po studium kosmetycznym-zdobyłam dyplom technika usług kosmetycznych.Niestety nie mam za dużo czasu ponieważ wychowuje córeczke i to ona zajmuje mi wiekszosc czasu
)Wiec tylko czasem wieczorkami cos praktykuje
Pozdrawiam i witam
![]()
witamy wszystkich nowych forumowiczów
No więc jak na razie i ja witam się z Wami Wszystkimi.Pewnie trochę czasu minie nim się tu odnajdęale milo mi że mogę do Was dołaczyć. A stylizacją paznmokci zajmuję się od ponad roku. Pozdrawiam
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)