wypróbowałam pędzelki i oto moje pierwsze one strokeno kwiatki przypominają więc chyba nie jest ze mną tak źle
![]()
aa no i moja nie umyta jeszcze lampa
Załącznik 15760Załącznik 15761Załącznik 15762
wypróbowałam pędzelki i oto moje pierwsze one strokeno kwiatki przypominają więc chyba nie jest ze mną tak źle
![]()
aa no i moja nie umyta jeszcze lampa
Załącznik 15760Załącznik 15761Załącznik 15762
i takie, ło
no tuuuska, wooooow, super kurcze. Czego chcesz, a potem zmniejszaj skale i zuzyj te wszystkie tipsiory, ktore masz i tak pracujesz na formach
---------- Dodano o godzinie 20:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:52 ----------
julcia, piekne kurcze.
laski, podziekowania mi sie skonczyly-dziekuje oraz pedzle w dlon, up, up- temat o one strokach do gory![]()
Qrna( nie obrazajac Qry) trzeba sie brać do roboty bo zostane na Starcie .. Normalnie peleton![]()
biercie sie biercie Pani szoko![]()
Ale się dziewczyny rozmalowały, hihi![]()
i ostatni dzisiaj
kua super!
Qra,tyś się wściekła dzisiaj?cud,miód,orzeszki,aż mi się szczęka pod kanape potoczyła
![]()
aasia-emist-dzieki dziewczyny(ochrzczono mnie kuąoraz ze sie wsciekłam) znaczy jestem wsciekła kua
oraz-jak juz mowilam-sie nie wscieklam, jedynie jestem osobowoscia kompulsywna z cala rzesza natrectw czyli: jem do konca paluszki, chipsy i orzeszki-poki nie skoncze- wlewam sobie wody w kapcie, aby miec wilogtne stopy oraz robie one stroke do upadu, o!![]()
ja swoja szczęke szukam własnie za łóżkiem...
kura co si za palma artystyczna odbiła?żes dostała tego no... natchnienia czy jak?
![]()
kura ,tuśka normalnie Wam zazdraszczammi nadal kupy wychodzą
![]()
Kurcze, no nie wiem-myslalam, ze ja sie obudze dzisiaj to mi przejdzie, ale mi nie przeszlo-jakas makabra
---------- Dodano o godzinie 11:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:23 ----------
Total, pedzel w dlon. Trzeba nasladowac i papugowac po tych rosjankach, cmok
Łonstrołkowe wariatki normalnie![]()
się artystki w dziewczynach odezwały
tusia cudne ćwiczonka![]()
![]()
kura, jaki zapał.super.
![]()
Wcale nie takie marne, ale na ścianie trzeba będzie dopracować,
albo taką farbą namalować co można zmyć i coś innego za jakiś czas![]()
Śliczne te kwiatuchy jest co podziwiać
Ivonna, one są piękne!![]()
Sliczne sa iwonka, jak Ty "podcinasz" te platki roz? Mnie nie wychodzi. Moze to kwestia pedzla, moze małej powierzchni, nie wiem.
---------- Dodano o godzinie 12:01 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:00 ----------
a moze zamiast pitolic, ze Ci nie wyjda bys sprobowala, co?![]()
Wiem, wiem Aniu. Chciałam najpierw sprawdzić co mi z tego wyjdzie. Chcę wykorzystać te farby, które mam czyli emulsję akrylową. Mam resztki z malowania pokoju córki i kolory świetnie się nadają.
---------- Dodano o godzinie 12:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:14 ----------
Kurcze nie umiem tego wytłumaczyć. Ale pędzel mam fajniutki. Kupiłam w sklepie dla plastyków i jest dość spory z myślą o malowaniu na ścianie.
no Iwonko jak sie boisz to zobacz jakie masz tu domorosłe talenty my ci pomalujemy![]()
![]()
butelka wina pare bab i nie wiadomo co z tego wyjdzie
hehehehe
własnie TOTAL do roboty! zobacz na Kurę! tak marudziła, tak wywijała, az pędzlem zaczęła cuda wywijać
usiądź i spróbujto przeciez nie takie trudne
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)