dziękuje jeszcze raz, ale to wszystko wychodzi tylko na kartkachNa pazurach juz nie jest tak kolorowo
![]()
dziękuje jeszcze raz, ale to wszystko wychodzi tylko na kartkachNa pazurach juz nie jest tak kolorowo
![]()
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
Gatrycja zdolniacha z ciebie
Nie mogłam ściągnąć tej książki z Rapidshare ale znalazłam tutaj:
Deposit Files
i ściągnełam bez problemu!
Complete Book of One-Stroke Painting
prosze dziewczyny
nic nie trzeba sciagac
macie ta ksiazke tu
ja tez z rapidshare nie mogłam sciagnąć za to sciagnełam z tej stronki
4shared.com - udostępnianie i przechowywanie plików w internecie - pobieranie COMPLETE_BOOK_OF_ONE_STROKE_PAINTING.zip klika sie przejdz i zapisuje na komputerze![]()
Ja z tej stronki też próbowałam ale z jakimś błędem mi się ściągneło i nie mogłam otworzyćza drugim razem było to samo.
może nie masz na komputerze programu do rozpakowania pliku, bo on jest skompresowany (zip)wtedy trzeba sciagnac sobie win zip i wypakowacWinZip 14.0 Build 8688 dla Windows - dobreprogramy
Mam winzipa, wypakowałam i dalej lipa. Nie wiem czemu?
Ale znalazłam inne i jest ok! Tylko jeszcze czasu brakuje co by poćwiczyć! Czekam na koniec sesji i będę szaleć![]()
no to jak masznie pozostaje nic tylko znaleźć czas i ćwiczyc
![]()
Dzieki Tuska(uwazaj jak mdlejesz, zebym lbem w kant szafki nie walnela).. widzialas qatrycje?
Moje dzisiejsze probowanki. Ludzie, caly dzien mi prawie zajelo zanim cokolwiek zaczelo cos wychodzic![]()
NataliaNY rewelacjacały dzień powiadasz? to ja znów muszę przysiąśc
![]()
Natalia NY super![]()
teraz licze na obleżenie wątku kwiatkami ;> do robotyczekam
![]()
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
Uklepalam na lampie...blee nie kryja mi te farbki na takiej powierzchni...ehh
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
pieknetez własnei mam problem z kryciem na powierzchnich różnych i to dużo większy niż ty..
Dzieki dziewczyny za przemile komentarze. Tak sie garbilam cwiczac te nieszczesne kwiatki (przy stole, przed TV-pewnie dlatego caly dzien mi to zajelo), ze wieczorem maz musial mi kregoslup nastawiac bo nie moglam sie wyprostowac.
Szanujcie swoje cialo. Ja mam nauczke.
uaaaauuu Agusia
nie kryja nie kryja ja tam nic takiego nie widzę
nie ma mocnych ide trenować!
Ja za bardzo farbek polecic nie moge bo mieszkam w Nowym Jorku i tu kupowalam w papierniczym zwykle akrylowe farbki w tubkach.
A na poczatek najlepiej pedzel w lapke, blok rysunkowy na stol i do dziela. W koncu cos zacznie wychodzic.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)