No i wcale się nikt nie będzie śmiał,
moje pierwsze to nawet kwiatków nie przypominały,
a te nie są takie złe.
No i wcale się nikt nie będzie śmiał,
moje pierwsze to nawet kwiatków nie przypominały,
a te nie są takie złe.
kobieto z pazurema wiec farbi akrylowe liqiutexa polecam lub polycolor, pedzel najlepiej z naturalnego włosia płaski, do pazurów to myśle ze 4ka będzie ok.
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
Ooooo dziewczyny widzę, że rosjankom konkurencja rośniei to nie bylejaka! Tak trzymać!
Jak będę już po egzaminach to zabieram się ostro do roboty. Mam nadzieję, że mnie taki szał jak Qure ogarnieJuż się nie mogę doczekać!
Przeciez nie ma z czego sie smiac. Milena, kwiatki pierwsza klasa.
natalia ny-nosz sliczne, no- szczegolnie te roze, te paczki, piekna kompozycja
no agusia-wow... trudno sie te wstazke maluje, tak na nia patrzylam w tej ksiazce i patrzylam az sama miala ochote zrobic.
---------- Dodano o godzinie 08:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:20 ----------
izago-bardzo przyzwoite sa! Super
milena- walne Cie czyms ciezkim, wcale mi nie jest do smiechu, superanckie one stroke![]()
noo świetnie wyszło milenkapierwsze koty za płoty
![]()
bombastycznie dziewczyny idziecie jak burza...ja jak sie ogarne ze wszystkim to tez poprobuje tylko najpierw musze nabyc odpowiednie pedzelki...a juz wyczailam kolinsky plaski nr 2....polecany przez Liliya
....jak tylko zamowie i dojdzie to sie biore za malowidla tylko musze z 5 blokow rysunkowych kupic haha do treningu
najlepze bloki do cwiczen farbkami akrylowymi to czarny blok techniczny,polecam..a ten pedzelek ktory poleca Liliya jest na prawde dobry,godny polecenia ale i tak potrzeba jest wyciecia wloskow jak z kazdych tych pedzelkow..
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ale jakie boskie zawijaski!
no dobra, czerwona i biała farbka a co to to trzecie jestżel
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Woda to jest przypuszczamPoprawcie jesli sie myle.
to woda ale rowniez mozesz pracowac ze specjalnym zelem do rozrzadzania farbek..
na tych pojawiających sie dymkach sa opisy![]()
i kolejne moje 'wypociny'
Załącznik 16140
julcia cudne te Twoje wypociny![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
matko co tu wlaze to mnie szlag trafia ze ja tak nie umiem
przyjeższąj na kwiecien Ania robi warsztatynaumiemy się
![]()
cholera ja bede w lipcu w pl dopiero to chyba wtedy ania zrobi tez warsztaty co ANiuw szczecinie to ja na skrzydlach przylece
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)