kurcze czytam i czytam i co post to bardziej zestresowana jestem....kiedy zobacze foty hahaha.... wiecie co jestesmy zdowo zakrecone..zreszta cale forum jesti za to je koFFam
![]()
kurcze czytam i czytam i co post to bardziej zestresowana jestem....kiedy zobacze foty hahaha.... wiecie co jestesmy zdowo zakrecone..zreszta cale forum jesti za to je koFFam
![]()
ale Wy jesteście pokręcone hahahakurcze żebym wiedziala,że będzie tylko 30 prac o też bym swoją wysłała
nie no żart
![]()
![]()
I nadal nic....ciekawe czy dzis cos zobaczymy?
pewnie w innym![]()
no dobra...........
Aha aha to chociaz wiem ze musze szukac hehe
Ojjj ja tez sie doczekac nie moge bo pierwszy raz biore na forum udzial w konkursie.
ja i tak nie mam szans na jakakolwiek wygraną,ale z checia popatrzre na piekności.........
30 prac to malo i duzo ale poziom pewnie wysoki![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Własnie......a dziewczyny sa naprawde zdolne.
dlatego ja dałam sobie spokój![]()
Dziewczyny, glupoty gadaciejestem tez nie lepsza od was,,,
Ja tez nie mam wysokiego poziomu, ale te konkursy daja mozliwosc zobaczenia i sprawdzenia sie.
Fakt faktem, nagrody sa super, wiec jak sie uda to fajnie a jak nie to trudno, ale wiem na jakim poziomie jestem i co robie zle a czego musze sie jeszcze nauczyc. Naprawde jesli sa takiego typu konkursy bierzcie idzial, bo jak juz sama prace robicie to sie uczycie, w koncu trzeba pomyslec co zrobic szalowego i nie typowego zeby sie spodobalo i bylo jedyne w swoim rodzaju
Lepiej zaryzykować niż żałować![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
wiecie co...ja wiem ze poziom moich prac jest marny...ale te konkursy daja tyle radosci.....adrenaliny emocji i w ogole ze nie ma znaczenia czy biore w nich udzial czy nie biore czy wygrywam czy nie(zazwyczaj to 2 hahah)...to zabawa jest tak super takie napiecie i w ogole...ze normalnie uzaleznic sie mozna....a jeszcze te Wasze teksty....pikawa mi wysiadzie z tych emocji haha
aaaaa proszę nie denrwowac kobiety w ciązy
ja poproszęmi odmawiac nie wolno bo myszy sie zalęgną
![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
wiadomo kiedy będą prace?![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
prace będa jak zizia obrobi zdjęcia. jak wiecie, ma sajgon w domu, a wczoraj jeszcze miała problemy techniczne i wcięło jej to co już zrobiła
fuck!![]()
Jak się to mówi..."jak nie urok to sraczka..." hahahaha
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)