Ale zdolne dziewczyny jesteście
Ja też lubię "ulepszać" rzeczy , ale coś nie mogę sobię przypomnieć co ostatnio ulepszyłam ha ha ha
Ale zdolne dziewczyny jesteście
Ja też lubię "ulepszać" rzeczy , ale coś nie mogę sobię przypomnieć co ostatnio ulepszyłam ha ha ha
SZCZĘŚLIWA
Miminka teraz to sa boskie te kolczykiWoszczurku buciki super,ladniejsze niz byly
Miminka - cudo nie dość że jeden z moich ulubionych kolorów to jeszcze kolczyki, na punkcie których mam hopla i je namiętnie kolekcjonuje. No i oczywiście nie mogę się nigdy oprzeć żeby jakiś nie kupić he he
Ślicznoty
Też uwielbiam ten kolorek i najchętniej to wszystko bym nim upiększyła teraz mam w planach kolczyka do pępka jakoś nim urozmaicić
Miminka kolczyki po metamorfozie wyglądają o niebo lepiej
super
też uwielbiam taki kolorek
Miminka te buty ale wyszły ! super.O wiele ładniejsze niż przed metamorfozą
Zainspirowana Miminką postanowiłam przerobić moje kolczyki. Pierwsze leżały nieużywane ponad 2 lata...wypadły cyrkonie i ogólnie ten róż :/ Oto ich metamorfoza:
Te natomiast to tak w sumie przez przypadek wyszło...i i taki jest efektKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
rewelacja emilia jak zrobiłaś te oczka zamiast cyrkoni? świetnie to wygląda a te drugie- szczena opada, pięknie
Miminka naszą muzą Przyznam że te metamorfozy waszych kolczyków są sliczne
SZCZĘŚLIWA
emilia świetna robota te pierwsze kolczyki sa rewelacyjne
Miejsca po cyrkoniach wypełniłam akrylem z brokatem (granat,niebieski,turkus) tak na równo z dziurkami a na to jeszcze (jak przeschło) malutką kuleczkę akrylu żeby były wypukłe i takie a'la okrągłe
Fajnie, że się podobają
Teraz mój mąż przerabia mi stary stolik na toaletkę (już chyba 2 tyg się zbierał), jak skończy to wrzucę foty
Emilia super mi sie te drugie podobają teraz masz pewność, że nikt nie będzie miał takich kolczyków jak Ty
No i moja "toaletka" (czytaj zwykły stolik hi hi) została ukończona Strasznie mi się podobał ten stoliczek i nie chciałam go wyrzucać. Na pierwszym zdjęciu już przejechany papierem ściernym i z przyklejonym nowym blatem, ale poprzedni wyglądał gorzej jak półka na dole. Mąż mi pomalował ja dodałam niebieskie zdobienie żeby nudno nie było I jest No to wrzucam
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
wow świetny bardzo mi sie podoba zdobienie
Dzięki - fajnie,że się podoba Teraz z moimi pierdołami wygląda jeszcze lepiej - nie jest taka łysa
Emilko sliczne,a te kwiaty na kolczykach piekne wyszly
wszystkie marzenia sie spelniaja
moj notatnik byl taki zwykly czarny a teraz troszke lepiej
no to zaczynamy
fajne zdobienie-nie wpadłabym na taki pomysł. Extra
toaletka pierwsza klasa
notes z czaro burego stał się bardziej żywy to lakiery ?
nie kochana bialy zel a srodek to drobny bulion
no to zaczynamy
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)