Wow naprawde piękne
Aż mi szczeka opadła![]()
Wow naprawde piękne
Aż mi szczeka opadła![]()
Rosjaneczki talenciocha maja!
Ale wy tez
Ja sie tez biore teraz za malowanki![]()
Bestilkaaa, dzieki, wieeecej, wieecej, moze gdzies masz jeszcze cos w odmetach swojego kompa![]()
a ja Wam chyba nigdy nie dorównam chociaż niedługo dostnę farbki i będę ćwiczyć![]()
pozniej jeszcze dodam![]()
no to zaczynamy
a ja znalazłam jak to określiła autorka "dla Niego zamiast walentynki"
autorka тисса nailclub.ru
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
piekne te bratki![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Bestilka ale cuda wrzuciłaś
haha a mój jakby dostał taką Walentynkę, to ciekawe co by zrobił![]()
bratki superanckie, ale te ostatnie tez mi sie podobaja![]()
a to zdjecie Tusi - jakie mega dluuuugie![]()
ja tez cos zmalowalam ostatnio...![]()
czy moze mi ktos powiedziec jak ona to robi ze to tak pieknie jej wychodzi bo ja jak prubuje to tez ladnie wychodzi ale podczas drugiej warstwy rozy tak te farbki sie rozmazuja albo rozlewaja (tipsa zawsze mam zmatowialego) czy ktos wie o co w tym wszystkim chodzi moze to zalezy od tego z jakiego wlosia mam pedzelek![]()
Kasiaczek świetne kwiatki!
ja swoje łan stroki malowałam tymi pedzelkami KOMPLET ___________7_ SZT- ZESTAW_______ pędzelki (922355612) - Aukcje internetowe Allegro
cena powala, kupiłam z ciekawości a teraz czekam na te z ebaya![]()
linka moje farbki szybko schna dlatego nie mam tego problemu ale między warstwa a warstwa trzeba odczekać... no i kolory musza się znacznie od siebie róznić żeby płatki się ze sobą nie 'zlewały' musza miec dośc dobry pigment... a robisz z użyciem wody? spróbuj bez i odwrotnie jesli wody nie używasz...ja się na razie szkolę ale o farbkach wiem dużo
![]()
kasiaczek, dzikakura prześliczne, moim kwiotkom daleko do Waszychale w tym tygodniu planuję mieć czas i ćwiczyć
![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
kura normalnie zemdlałam(uwarzając na kant szafki) pięknie wyszła stylizacia
nosz napatrzec sie nie moge
![]()
nie wyszła pieknie, lampa mi nie utwardza, musialam zrezygnowac z czarnego zelu, to masakra była, żel nie utwardził się przez 20 minut, zalał skórki, których od tego czarnego nie moglam odmyc, ani odpilować. Próbując usunąć ten czarny żel załatwiłam koleno:wiklinowe krzesło, ulubiony sweter, ręce dziewczyny, której robiłam, swają twarz, 8 kapturków na frezarkę, 4 pilniki. Nieutwardzony żel pod frezarką "chlustał takimi czarnymi kropami i rozlewał się jak atrament. Zamiast czarnego żelu-piękny widzicie czarny lakier ze sklepu:wszystko za 4 złote- ale dzieki![]()
Powiem tylko tyle..
Ożeszzzzzzzz......
oszszsz kurde złośliwość rzeczy martwych![]()
coraz piekniej wam to idzie
a tak skonczyly moje szpice![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)