oczopląsu można dostaća mi mówią w domku że ja już tego pełno mam, aż za dużo, więc wiele się nie zastanawiając pokazałam Wasze kolekcje dziewczyny
hihi i jużmi nikt nie marudzi
![]()
oczopląsu można dostaća mi mówią w domku że ja już tego pełno mam, aż za dużo, więc wiele się nie zastanawiając pokazałam Wasze kolekcje dziewczyny
hihi i jużmi nikt nie marudzi
![]()
Ja nawet zbytnio teraz nie używam ozdób, bo na naturalnych paznokciach co prawdaż średnio się trzymają, przynajmniej u mnie, ale same wybieranie kolorów to dla mnie coś fantastycznegoMoże kiedyś wam pokażę...
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Natii ja szablony polecam jak najbardziej...tez kupowalam na testowanko i sie sprawdzily
![]()
oj mi się troszkę tego nazbierało, ale już nic nie kupuje bo nie mam gdzie chować
![]()
dzizas kobieta ale zbiór
widze, że kasiunia i gakka maja piórkaw sam raz na konkurs karnawałowy
ja mam raczej skromny zbiórw porównaniu co tutaj widze
![]()
Imponująca kolekcja zazdroszczę moja wygląda skromniutko przy waszych zbiorach![]()
o żeszod kiedy zbierasz TO wszystkooo ?
![]()
![]()
a to moje, już uporządkowane w nowym kuferku
![]()
zbiór kobietazpazurem jest powalający![]()
eveli i tak masz większą kolekcje ode mnie ;D
kobietazpazurem po prostu wooow..
Koloru czerwonego na forum może używać tylko administracja, forumowiczów prosimy o używanie standardowego koloru czarnego.
Ostatnio edytowane przez aga ; 07-01-2010 o 21:01
kobietazpazurem![]()
![]()
Twój zbiór jest super hiper potężny
! Ja też chcę mieć taki
!
![]()
kobietazpazurem jeszcze takiego zbioru to nie widziałam![]()
Dziewczyny kochane ale ja na poczatku też miałam tylko kilka ozdóbek w małej szkatułce serduszku i tak pracowałam, ale to potem jest jak chorobaJak weszłam do tego sklepu to nie mogłam się oprzeć jak widziałam te świecidełka
I tylko czułam jak mój portfel jest lżejszy.. Ostatnio jak liczyłam ile wydałam na te ozdoby to się za głowe złapałam, że w ogole takie sumy posiadałam jak każde pudełeczko z tymi cudami ozdobami 4 zł a gdzie tu dalej
W sumie same wiecie... Ale przyżekam już nic nie kupuje
No dobra kłamie bo dziś jak kupowałam waciki to od razu musiałam wziąść dwa pojemniczki słodkich holo... Eh... to już jest uzależnienie
![]()
Kobietozpazurem
Zwalilo mnie z nog
A oczy to mi wisza na sprezynkach
Sklep mozesz otworzyc. Super!
kobietazpazurem to jednak kobieta z pazurem;D
a zbiory super;D
ahhh kiedy ja dojdę do takich wielkich, ogromnych, przeogromnych zbiorów jak Ty;D
w całości![]()
płyteczkiktóre nie zawsze dobrze mi się odbijają może to wina lakieru nie wiem;p
no i nieszczęsne farbki brokatowe które w ogóle nie schną ;p
kilka ozdóbekbrokacików i kilka pędzelków
![]()
i narazie tyle mam![]()
mam jeszcze niedługo zamiar zamówić sporo ozdób ;p jak bedzie kasa ;p oczywiście;D u zizi jedna paczuszka 60 pudełek a druga 80 ;D wiem mam świra ale mi sie wydaję że mam za mało;D
Ojeeej ile Wy wszystkie tego macie![]()
Justysia ale zbiór ;D
ja swój mam nadzieję powiększę po feriach ;p i się pochwale o wiele większym wtedy ^^
zbiór zbiorem mały ale mam ochore zamówić te zestawiki u zizi po 60 i po 80 pudełeczek;D mam nadzieję że szybko kasę uzbieram;D bo już nie moge się doczekac
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)