wiemale się naucze i zrobię na konkurs
już się uparłam
to była moja pierwsza praca, więc luz
![]()
A to moje pierwsze próby![]()
niewiedzialam gdzie dodac wiec wrzucam wam tu![]()
niestety stronki nie pamietam
moze sie przyda na konkurs![]()
no to zaczynamy
bestilka świetnei jak zwykle podziekowania mi sie skonczyły
![]()
nie dla podzienkowan wklejam tylko dla was
ja nie mam na czym pracowac moje farbki zaschly i musialam wyrzucic a nie mama kasiorki na nowewiec chociaz poszperam i
i jescze to![]()
Ostatnio edytowane przez asia ; 21-02-2010 o 20:35
no to zaczynamy
a tu cos Mojego..bridge malowane farbkami..
Załącznik 16956
Załącznik 16957
piiiękneeee![]()
![]()
o kutwa Aniu pieknosci, niesamowitosci![]()
moze sie przyda do łan stroków
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Moje pierwsze daleko mi do was dziewczyny,na targach kupiłam farbki i pezelki i coś prubuje wydziergac
![]()
Dzieki,ale nie wybrazam sobie przeniesc to na pazury
Prosze jaki piękny łanstrejk w Szklarskiej Porebie znalazlam
Załącznik 17065
Agulusia, pisałaś o kolinskim #2, płaskim - dostałaś? Jaką mnie więcej długość ma włosie? Kozłowskiego #2 płaska ma 3,2mm - taka długość jest ok? Mój pędzelek #4 kupiony w plastycznym ma 8-9mm i wydaje mi się, że ma za długie (za miekkie?) włosie - nie panuje nad nim![]()
Dziewczyny - możecie zerknąć jak długie macie włochy pędzelków? Nie zwężają się, prawda? Nadal używacie skośnych, czy prostych, jak w książeczkach? Ilu pędzli używacie? Jednego?
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)