wow.woszczur, nieźle się trzymają.
![]()
tak sobie ogladam te wasze odrosty ,wstyd sie przyznac ale ja na to bym nie wpadla zeby odrosty fotografowac-nastepnym razem bede foto pstrykac
Woszczur świetny odrościk
a to mój
Załącznik 15653
odrosty pierwsza klasa![]()
białaaaa, super, zero zapowietrzeń.. piękny odrost.![]()
odrost po miesiacu - Metoda Fiberglass
mam takie pytanko 7 tygodni temu robiłam dziewczynie alryl na tipsie raz już jej uzupełniałam i teraz jak przyjdzie nie bardzo wiem co robić czy zdjąc już wszystkie (frezarką czy acetonem) czy uzupełnić dalej?
to zalezy w jakim beda stanie. jak zobaczysz ze wszystko sie trzyma i nie ma duzo zapowietrzen to ze spokojem mozesz odnowic moim zdaniem
podziwiam was i wasze odrosty![]()
ja u siebie po 1-2 tygodniach poprostu zgryzam wszytko tydzien przerwy i na nowo jakos nei moge sie przelamac zeby nie poobgryzac moich zelkow![]()
no to zaczynamy
odemnie tez po dupie dostaniesz
moze to podziala
wyobraz sobie ze przez twoje obgryzanie twoje pazurki beda wygladac tak
prosze terapia wstrzasowa
mega grzybica
![]()
o jezo Aga, aż mi sie cofło... nie naleze do osób które sie szybko "obrzydzają" ale aż mnie ciary przeszły... chyba sobie drunkę...
wydrukuj i pokazuj kazdej obgryzaczcedziala sprawdzalam
sama przestalam odgryzac zel
![]()
Ja niestety też nie mam silnej woli, wręcz przeciwnie robiąc paznokcie i widząc te wszystkie świecidełka sama nie moge się opanowac i w sumie żadne paznokcie nie wytrzymują u mnie dłużej niz 2 tygodnie. Zawsze spiłowywuje wzór i robie nowy bo to za duża pokusa i tak oto się bozbawiłam zdjęć odrostów swoich, klientkom takich zdjęć nie robię..
Odrościk 3-tygodniowy
już ściagnęłam cyrkonie i zaczęłam piłować i mi się o zdjęciu przypomniałodlatego jeden pazurek zmatowiony
Załącznik 16421
No dzewczyny piekne odrosciki
heh 6 tgodniowyZałącznik 16843
gratuluję, że się tak długo pazurki trzymałyi to każdy nawet ocalał
![]()
no ocalaly ale to uz nawet jak paznokcie nie wygladalo
ja to bym juz je pozrywala zebami
nie moglabym patrzec na takie odrosty
![]()
odrościk 2 tyg...
mam manię wkładania pazurów do dzioba i tak to wygląda...![]()
no niestety... ja sie wpisuje do klubu zjadaczy żelków razem z bestillka...jeszcze nigdy nie spiłowałam swoim pazurków.... zawsze zgryzałam... po prostu niechciało mi sie piłować xD.. a moja biedna płytka cała czerwona... no ale jakos żyje
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)