nanami świetna ta kokardkai masz bardzo ładny kolorek włosów
![]()
nanami świetna ta kokardkai masz bardzo ładny kolorek włosów
![]()
Dziękuję Kasiunia![]()
ten kolorek to jest pomieszanie z poplątaniem
![]()
Aniu Piękne Masz włosy!
To ja po wakacjach i 3 m-c kuraccji cosmelanem hyyy a to drugie niedawno robione. Teraz jesem prawie popielaty blond.
![]()
nosz normalnie szoko... woooow![]()
zaszalałaś z włoskami![]()
odważnie choco![]()
moje ostatnio też odrosły, muszę kolor odświeżyć, bo zmysiały troszku....
.. jak patrzę na Wasze fotki dziewczyny to aż zazdroszczę tego młodzieńczego wyglądu... buuu uświadamiacie mi jaka ja stara.... ostatnio mnie jakaś chandra dopada, chyba przesilenie zimowe![]()
Lusil swietna fryzurkaa chandra to faktycznie pewnie przesilenie bo wygladasz świetnie
![]()
Ostatnio edytowane przez tusia ; 27-02-2010 o 15:13
Lusil bardzo mi sie podobasz w tych dluzszych wloskach.Tusiu sliczna fryzurka,ladny braz![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
A TO MOJA WESELNA FRYZURKA I MOJEJ PSIAPSIÓŁKI........JA JESTEM PO PRAWO,TYLKO MÓJ MĄŻ COŚ SIE POMYLIŁ.............
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Lusill nie przesadzajmłodo wyglądasz
Tusia lepiej w tych ciemnych włoskach![]()
dziękuję za miłe opinie, podniosłyście mnie na duchu, przynajmniej na razie
WIOLA normalnie nie wiem jak on mógłsię pomylić
ślicznie wyglądacie obie - to fakt!
mnie to sie mazy fryzurka w stylu Victori Beckham swojego czasu..taka dosc krutka z dłuzszym bokiem... ale nie mam odwag sciac...bo znajac mnie bym płakała a zapuscic to długo trza czekac...![]()
mi tez Pazurku podobaja sie ejrokezy ,sama nie zetne bo szkoda,ale na imperze zcesze sie gladko do gory
wszystkie marzenia sie spelniaja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)