nooo ela nieźle nieźle![]()
nooo ela nieźle nieźle![]()
to jest tradycyjny pędzel do kaligrafii![]()
o proszszdobrze wiedzieć elku
troszki się zgubiłam o jakim pędzelku mowa![]()
ja akurat mam taki http://www.sklepchinski.pl/Ciemnobra...grafii-35.html
i taki http://www.sklepchinski.pl/Gruby_Ped...rafii-680.html
wiec truudno powiedziec, ale tak maluje sie super ale wymaga to bardzo duzo praktyki...
trzeba bardzo "lekką" reką malowac... delikatniej nawet niz akwarele..tyechnicznie poprstu.![]()
dla mnie to wyzsza szkoła jazdy![]()
śliczne elax... a tu jeszcze moje na tipsach
![]()
ja się zastanawiam czy to dobry pomysł był kupować taką mała pojemność tych farbek 20ml , chyba mogłam brać od razu słoik 140mlbo te zaraz mi się skończą
![]()
ale szalejecie
![]()
Dobrze ze nie odpuszczacie![]()
![]()
elax .... ja mam zupełnie to samo białą musiałam już kupić drugą tubkę ...
dzieki laskimam jeszcze jeden dzbanek, ale fotografowany komorka-srednia jakosc (malowane w szpitalu)
jak rozkminie jak mam wrzucic z telefonu to wrzuce
---------- Dodano o godzinie 18:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:13 ----------
ja najwiecej zuzywam bialej i zielonej, ale wymalowalam juz sporo, a tubki ejszcze w trzech czwartych pelne i ja mam mniejsze niz 20 ml, bo 12 tki
ja sobie domówiłam kolorków tak ze dodatkowo kupiłam biały kolor i zieloną też tylko inny odcień![]()
Mnie sie podobają te zgaszone kolory.. przydymiona zielen, zmatowiony róz, pastelowy niebieski, moje sa takie zywe, ze az sztuczne, ale ja mam jakies art creation, to czego wymagac, ale i tak je uwielbiam
---------- Dodano o godzinie 18:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:24 ----------
minimouse, super te rozyczki na tipsach
To i ja coś swojego wkleje.
minimouse, elax gratuluję tak pięknych zdobień![]()
ela swietne malowanki
minimouse łan stroki masz w małym palcurewelka
pogodka bardzo ładnie wyszło i jak byłyszczy![]()
Kochane śliczne te Wasze malowanki![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Agatka piękny na pewno się spodoba![]()
agusia bankowo sie spodoba bo jest superancki, jestem pod wrazeniem
---------- Dodano o godzinie 21:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:03 ----------
no napatrzec sie nie moge![]()
wow Agusia ale czad! Jejku ale bym chciała taki prezent..![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)