tak mi tez się bardzo podoba, super
tak mi tez się bardzo podoba, super
gattinazapraszam serdecznie ....
i dziękuje serdecznie za komentarze jesteście cudowne...
minimouse, gdybyś mieszkałą troszkę bliżej to już bym stała pod Twoimi drzwiami![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
minimouse piekna lampazabezpieczyłas czyms te malunki?
Lampa jest rewelacyjnacudo
pieknie ta lampa wyglada
myślałam nad tym żeby czymś zabezpieczyć ale nie wiem czym ... spróbowała bym możne takim zwykłam lakierem do drewna ale boje sie ze za jakiś czas mi się znudzi ten wzór i znając mnie wydam kase na nową lampę ...
Minimouse-suuuper ta lampa widac duzy wplyw Donny D.. Piekna kompozycja, az mi się normalnie twarz szczerzy
a z tylu na trzecim na ktorym na pierwszym planie jest lampa- widze inne malowanki, tez cudne. Zabezpiecz zwyklym lakierem do pazurów, takim przezroczystym. Jak ci sie znudzi,m wystarczy aceton i watka
Lampa pierwsza klasa!
![]()
![]()
Aż chce się do niej ręce wkładać![]()
![]()
ja zabezpieczam lakierem w sprayu, do kupienia w castoramach itp
minimouse, zabezpiecz czymkolwiek jak Ci się znudzi to chętnie się z Tobą wymienie![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
![]()
![]()
![]()
.... jeszcze raz serdecznie dziękuje za tak wspaniałe komentarze .... zwykłym centonem nie mogę jej potraktować by to zmyć gdyż ona od razu zaczyna się rozpuszczać ....
Wymęczone:
[URL="http://img690.imageshack.us/i/img0018vs.jpg/"]Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Sami bardzo mi się podobają Twoje kwiatuszkimoje to nawet wymęczone takie nie wychodzą
![]()
sami brawomnie takie malutkie ciężko wychodzą
![]()
sami świetneja tez chcę wymęczyć
![]()
bardzo mi sie podoba połączenie tych kolorówkwiaty oczywiście też boskie
mogłabyś napisać jakie to numery farb?
![]()
Dziękujeeeeeeeeee Sambardzo mi sie przyda ta informacja, bo nie mam aż tyle pieniędzy na większość kolorów więc sobie wybiorę tylko te najładniejsze
![]()
śliczniutkie![]()
no widzę dziewczyny że ostro ćwiczycie plushak śliczne
Plushku, fajne![]()
Lampa, tzn jej zdobionko jest genialnebrawo Mini
![]()
Dziewczny, a Wasze kwiatki sa cudne !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)