jeśli tipsy ci w dół schodzą to je też trzeba wypiłować... żaden tips nigdy nie idzie idealnie prosto
Ale widać postępy![]()
Czyli będę musiała się zaopatrzyć w lepsze tipsy
Zdjęcia troszke lepsze
![]()
Ostatnio edytowane przez judzia ; 10-03-2010 o 07:27
judzia, mi się nie otwierają zdjęcia.
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
witam bardzo bym była wdzięczna ,proszę o opinię
edziiara musisz popracować nad krzywą c i tunelikiem![]()
w poście głownym masz zdjęcie jak wygląda prawidłowo zbudowany paznokieć
edziiara zdjecia sa slabo widoczne ale z tego co ja widze to chyba nie ma na nich krzywej c sa zbyt plaskie i jesli Twoim zamiarem bylo zrobic frencha to wydluzaj troche lozysko paznokcia bo z tego co widze to plytka jest bardzo mala i usmiechaj go mocniej wtedy jest lepszy efekt![]()
dziękuję za porady jestem wdzięczna . krzywa c jest tylko malutka bo paznokietki krótkie mam ,ale popracuje nad tym początki są ciężkie hehe próba była na sobie
cwicz, cwicz i jeszcze raz cwicz![]()
pewnie woszczurku że pomaga;***
bo na tych co są w pierwszym poście to ja np bym się nie nauczyła dopiero jak Ty mi zaznaczałaś na MOICH paznokciach to widziałam jak to ma wyglądać;**
i dlatego teraz nie robię aż takich płaskich ale nadal nie robię krzywej C tak jak powinna być![]()
Witam, proszę ocenić moje pazurki
stylizowałam je pierwszy raz w życiu
(palec wskazujący forma, reszta na tipsie, niestety przy ściąganiu formy żel mi się wygiął)
zdolna dziewczynka![]()
jestem z ciebie dumna![]()
śliczne ! czasem odoby po wielu latach nie potrafią zrobić takiego uśmiechu jak Ty zrobiłaś za pierwszym razem![]()
Podejrzewam, ze pod okiem instruktorki na kursie, prawda? I nic nie szkodzi, ze godzine, rob, rob, beda z Ciebie ludzie(fioletek do poprawy, schodzi w dol od wolnego brzegu)
![]()
srodkowy i fakalec robilas na warsztatach a serdeczny i maly ze mna
z forma byl taki myk ze sie rozkleila w lampie a ja tego nie poczujam i bylo po faworach
nie wazna ilosc tzn czas, ale jakosc![]()
Ola słońce ty moje hihi, ciesze się że cie z Aga zaraziłam pazurami
moje uwagi jeśli mogę
jak na pierwszy raz wszytsko bardzo ładnie ale... pocwicz nad- linia usmiechu- z jednej strony ci ucieka ale to kwestia wprawienia reki- jak na dziś dzień po 4 pazurach zrobionych widzę niezły potencjał,
budowa na serdecznym miodziowa
na małym przypiłuj jeszcze wolny brzeg bo zrobiła się falbanka
proponowałabym dac tylko węcej coverka na serdecznym paluszkui miodzio
![]()
jestem z ciebie dumna![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)