Witamy cieplutko![]()
witamy![]()
WITAM WSZYSTKICH...![]()
![]()
karolaj., witamy![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam wszystkichjestem początkującą stylistką paznokci, kurs na manicure, pedicure, żel i akryl odbyłam w czerwcu 2009, ale nie mam zbyt wiele czasu na robienie pazurków, więc robię je głównie sobie i kilku klientkom
jest to moje wielkie hobby i pasja. Staram się wciąż poszerzać swoje umiejętności, uwielbiam wszelkie pokazy i warsztaty paznokciowe. Pozdrawiam cieplutko
![]()
witamy cieplutko![]()
witam
Mam na imię Karolina i mam 21 lat, stylizacja paznokci zajmuje sie dopiero rok to więc można powiedzieć, że jestem początkująca. Ale wprawa czyni mistrza![]()
witamy![]()
![]()
Zuuzaneczka, witamyOj dla każdej z nas to pasja i jak ktoś nie zajmuje się tym na codzień i nie zarabia tym pięniedzy to raczej też nie poswięca dużo czasu, są również inne sprawy
Kaja21, ćwicz, ćwicz i będziesz zaawansowaną stylistką![]()
to i jak przywitam nowoprzybyle![]()
Witamy i zapraszamy !
pamietaj jak ja sie tu witalam![]()
Witam wszystkichjestem Emilia z Warszawy, obecnie zajmuje sie stylizacja poznokci, chętnie dołącze do waszego forum.
Witam wszystkiech. Jestem nową osóbką na tym forum ale z paznokciami mam doczynienia już od 13 lat. Chętnie podzielę się swoją nabyta wiedzą jak i mam nadzieję dowiem się wielelu ciekawych rzeczy od Was.Pozdrawiam Wszystkich
Witamy i zachęcamy do pisania
![]()
emiliawawa, witamyA my za to chętnie przyjemiemy Cię do naszego grona
pazur, przyda się kolejna osoba, która ma doświadczenie![]()
Witam wszystkich
Mam 22 lata, paznokietkami zajmowalam sie zawsze czysto amatorsko, ale przegladajac wasze forum stwierdzilam ze to wstyd robic takie koslawe paznokietki i warto zainwestowac w kurs, by moc zajmowac się nimi profesjonalnie.
Mam nadzieje ze to forum bedzie dobrym uzupelnieniem mojej dotychczasowej wiedzy ..a raczej niewiedzy..![]()
witamyi obiecujemy, że z Naszego forum duuuuużo się nauczysz
![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)