plushak piekny efekt zabawy
Qra link był po to abys ceny sprawdziłapróbuj cos sprzedac
![]()
plushak piekny efekt zabawy
Qra link był po to abys ceny sprawdziłapróbuj cos sprzedac
![]()
plushak śliczny ten kwiatekbuuu czemu moje zabawy nie wychodzą chociaż w połowie takie ładne
![]()
wow Plushaku przecudnie to wyglada! dawaj całą rączkę
![]()
dzikakura rewelacyjnie wymalowałaś te wazony![]()
jakimi farbkami malowałaś?
Ja mam teraz fazke na to lustro o ktorym kura wczesniej wspomniała.. tez sie na nim wyżyje(Jak już bede potrafiła
)
Dobra Aska, najpierw rzesy, potem strołki
pluszak-piekne kwiatuszki, przepiekne plateczki.(sprobuj tera dziabnac temu duzemu kwiatku jakis srodek-pręciki, kropeczki, beda jak wisienka na torcie)
tuska-no wlasnie tych cen sie boję kuchnia.. sa tak rozne i trudno mi teraz ogarnac, ktore sa malowane, ktore tylko decoupagowane, bo ja widze, tak? Ktos pisze"wazon recznie malowany", a tam jak byk serweta naklejona-potencjalny klient-obawiam sie nie odrozni"
Nisia, no dobra-pomysl jest taki, aby wystawic na allegro nie sam wazon, tylko jakby usluge na zasadzie"chcesz miec romantyczna sypialnie-dzwon po kurę"- ozdobię wszystko, lustro, poduszkę, wezgłowie łóżka", ale to pomysl pt piesn przyszlosci
sofii-ja zwyklym talensem(tuska mnie uswiadomila, ze to talens). Talens Art creation-farbki taniutkie i nie do konca dobrze kryjace, ale na kartke swietne(o tym juz pisala asia). Do dostania w sklepach plastycznych i lidlu za 50 zlotych 24 kolory.
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 17-03-2010 o 10:22
Qra sama wycen swoje wazony albo my to zrobimy
przed switętami dziewczyny robiły bombki styropianowe z wstązeczek...na allegro po 35 chodziły....koleżanka po 10 sprzedawała....cena zalezy od wielu czynnikówwalnij na licytację.hyyyy...piekine łan strokowe malowanki na pewno sie spodobają
![]()
hihihih
plusz świetne
qra ja cie za słowo trzymam...
Ale słuchaj Kurka, z tym malowaniem ścian itp to jest rewelacyjny pomysł! Ja wczesniej nie zwracałam na to uwagi, ale gdzie teraz ide czy do fryzjera/solarium i tym podobnych kobiecych miejsc, sa przepięknie ozdobione ściany właśnie tym sposobem, i wygląda to naprawde przepięknie. Tak więc popyt na to jest. Wystaw rzeczywiscie oprocz wazonów swoją usługe, zdjęcia dotychczasowo wykonanych prac, a cena oczywiscie bedzie zalezala od miejsca(dojazd) i powierzchni, itd itd. Ja mam np pokoj koloru pudrowy róż i bardzo chętnie bym chciała by taka osobka jak Ty zmolestowała moją ściane by byla taka wyrazista i dziewczęca..Takze ja trzymam goraco kciuki
![]()
no ja wlasnie tak pomyslalam hassi.Przeciez to nie musza byc kwiaty, to moze byc pantera, albo zebra, albo zebropantera, albo cokolwiek
plusiu, siadaj, chce zobaczyc
JEZUS I MARIA .... TEN KWIATEK JEST PO PROSTU IDEALNY .... MASAKRA ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
śliczności
![]()
![]()
brawo plushak
![]()
![]()
Powiem tylko tyle ( do tych co malowały i do tych które wspierają ):
DZIEWCZYNY JESTEŚCIE WIELKIE![]()
Qrko pomysl super..ja na wiosne maluje mieszkanie wiec rezerwuj termin...bo 2 ściany mam do zdobienia
![]()
nie wiecie moze czy ktos na forum sprzedaje jeszcze te dobre pedzelki do one stroke?
samaron miała pędzelki i dziewczyny mówiły że są super do kwiatuszków one stroke![]()
Metamorphozis doniczkas(dlaczego mam wrazenie, ze na naszym forum jest jakis osobny temat o malunkac? Bo ja tylko zasmiecam)
Wiedziałam że będzie git
suuper! :d
"Piękna kobieta to niebo dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.."
gratulacje kura![]()
![]()
oooo jaaaa oooooo matkoboskie Qra, booooooskieeeee
![]()
A mowio ze "ktoś ma kurzy móżdżek".... NIEPRAWDA!
Jesooo, dzieki laski normalnie.. to co.. brac sie za te drzwi? Juz wymylam...
bierz, na pewno wyjdzie mistrzostwo świata![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)