ale ładneeee te jaja![]()
ale ładneeee te jaja![]()
ja szczerze mówiąc nie mam motywacji żeby wyciągnąć farbkia mam tyle czasu wolnego teraz ... myślę, że te ćwiczenia by mi pomogły
![]()
Basia85, ale jajka.! Kurde to dopiero jest niezły pomysł na udekorowanie stołu tymi jajkami![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Kolejne dzisiejsze wypocinki
![]()
Ostatnio edytowane przez Chocolata ; 19-03-2010 o 17:27
Choco jak burza idziesz, cieszę się, że się zebrałaś bo extra Ci to wychodzi![]()
A jaka frajdaaaa![]()
szoko, wiedzialam, ze tak bedzie, nie mam podziekowan, bo sie skonczyly, ale kurde, ta roza po prostu jest niesamowita i jest, jest kompozycja. Czy moge Ci polizac buta i mowic Ci miszczu?
chocolata, piękności.!![]()
Szoko, a co Ty tak omalowalas w te cudne kwiatuchy ?![]()
na lampe mi to nie wyglada![]()
choko pikne![]()
jakos nie wyborazam sobie byc spaprala lampke malujac takie cuda![]()
kurde Choko śmiało dawaj z malowaniem lampkina pewno nie spaprasz jak takie cuda malujesz
Sandra a te dwa pierwsze to wiedziałam że są Twojemuszę przyznać, że są ładniutkie
![]()
choco az mnie zatkalo, rewelacyjne malowankidawaj to teraz na pazurki
napatrzec sie nie moge, SA PIEKNE
![]()
Dziękuję kobietki... Lampka wlasnie swieci wiec musze do jutra poczekac zeby ją dorwacPrzekonałyscie mnie
![]()
a to moje wypociny z konkursu
Załącznik 18741Załącznik 18742Załącznik 18743
Choco ale ta Qrka daje do myślenia
i jaka piękna kompozycja wyszła
no jesteś niesamowita po prostu
![]()
![]()
choco piękne kwiatymasz potencjał
!
to moje konkursowe. Dziękuję za Wasze głosiki i za 3 miejscedaleko mi do prac Rosjanek ale i tak będę malować w każdej wolnej chwili
Dziękuję
![]()
kalaga4, zasłużone miejsceBardzo piękne prace i kwiatki
![]()
kobieta z pazurem-bardzo ladne kwiatki, szczegolnie te srodkowe, fajnie sie rozmywaja, nie maja ostrych krawedzi. Kolorystyka tez superancja Jest naprawde ok
Julcia-slodziaki normalnie, jak klietnce takie trzepniesz to bedzie piala z zachwytu
kalaga no co ja mogę powiedziec, przepiekne, wysmakowane, delikatne
Szoko-ja dzisiaj chce zobaczyc te lampe!
baska-to cudowny komplement - dzieki, ze "kura daje do myslenia"
p.S. Do wszystkich lasek-rozwadniacie jakos swoje farbki? Np medium akrylowym, badz nawet zwykla wodą, badz tez zlelem na bazie akrylu(cholernie drogi tak BTW) Nabieracie "rozwadniacza" na pedzel i malujecie, czy tez mieszacie z farba?
kuro kochana ja mam te polycolor ale nie rozwadniam ich jak na razie maluję taką konsystencją jaka jest![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)