i bardzo pieknie nicola. ruch posuwisto zwrotny pedzla wychodzi jak nic!
i bardzo pieknie nicola. ruch posuwisto zwrotny pedzla wychodzi jak nic!
Nicola ćwiczenie czyni mistrza![]()
Kalaga te pierwsze trzy mnie urzeklyuwielbiam czern z biela
![]()
![]()
Nicola świetne ćwiczeniówki
proszę o szczerą ocenę
moje pierwsze "one stroke" na pazurkach![]()
nanami-sliczne paznokietki łoan strokowe
julcia, co z drzwiami kombinuję, a to, ale juz na dzisiaj dosc
Dzięki kurko
świetne drzwihihi
No kura ale pięknie nabazgrałaś tym pazurem hihi
Dzieki dzieki, ale jeszcze nie skonczone![]()
Booskie.. ! a pędzle masz takie.. pokojowe?![]()
kurodrzwi piękne
![]()
Drzwi przecudne, Kura zwiększa gabaryty![]()
kura wymiataszzajedwabiste drzwi
![]()
dzikakura, o w mordę... Zaraz będzie trzeba mnie zbierać z podłogi. Przecież to przecudne dzieło jest.! Nawet jeśli jeszcze nie skończone.! Zaczynam się bać o swoje serducho gdy zobaczę efekt końcowy.
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Nie no laski dzieki, dzieki kochane jestescie, ale to normalne kwiatki sa-na kartce wychodza lepiej
dziabne Cie szoko-mam dwunasteczke![]()
Kura zejedwabiste te drzwi![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
dobra, dobra, niby fajne i super i w ogole, ale ktora by chciala takie w swoim domu. Podpowiem Wam-zadna
![]()
dzikakura, w dupę dostaniesz.! Ja bym chciała.! Tylko kwiatki musiałyby być niebieskie, aby pasowały do pokoju![]()
Hyyyy gattina, ok, jak bede(gdzies tam gdzie mieszkasz) to ci zrobieMoje kwiatki nie pasują do niczego niestety
![]()
dzikakura, pierwsza wizyta w Wawie i wpadasz do mnie i malujesz mi drzwiTrzymam za słowo.
Julka-"dziełem sztuki jest to co potrafi zwrócic uwagę". No normalnie znaczy-moje drzwi to dzieło sztuki... Hyyyy(tylko dlaczego moj chłop się do mnie nie odzywa?Zwrocił na nie uwagę).
Pluszak, talent to masz Ty, a ja jestem jak małpka, jak mi dasz pedzelek, kostkę rubika, parę cyfr do uporządkowania-to jak mam przykład to odwzoruję. Odruch psa Pawłowa mam. W poprzednim wcieleniu musiałam być ptakiem gwarkiem. Naśladuję-tyle ze bez zrozumienia
Baśka-dzieki normalnie, ale Ty mnie nie denerwuj, tylko pozbadz sie pedzelków makijazowych i kup sobie za grosze normalne byleby jak na nie patrzysz z profilu mialy sprasowane maksymalnie włosie, mogą być syntetyki jak na wieksze plaszczyzny. I maluj, bo potrafisz.
Do drzwi uzyłam-jesli kogos to interesuje kolibri nr 12 , kolinsky nr 6 i jakies bzdzinstwo absolutnie złe takie z długim włosiem(za 2,99) na allegro kupiłam, oraz kawałek gąbki(odciełam od takiej do zmywania) na przejscia kolorów w tle.
Tło:akryle firmy renesans po 12,99 za 200 ml. na liscie-moje ukochane-van gogh w tubach 60 tkach po 13,30
Różowe róże to z kolei firma Apa-kolor podstawowy róż pomieszany z bielą antyczną dał jasny, z odrobiną czerwieni i kapką czerni dał ciemniejszy odcień.
P.S. Kombinowanie to radość.
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 22-03-2010 o 00:01
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)