Tak więc ze względu na staż zapraszamy do dzielenia się swoją wiedzą![]()
witam wszystkich. konto założyłam już jakiś czas temu, ale jakoś nie było okazji się przywitać. więc ta chwila musi nastąpić więc witam!![]()
Misiaska, ev_ka, gabriela647, tipsy2010, tipsy2010, korcia225, witamy cieplutkozachęcamy do udzielania się
![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witamy wszystkich nowych forumowiczów, bardzo się cieszymy, ze do nas trafiliście
HejWitam serdecznie
![]()
Witamy i do udzielania się na forum zapraszamy![]()
The world is mine
witam wszystkie nowe forumowiczki i także zapraszam do dzielenia się z nami swoimi pracami i dobrymi radami![]()
![]()
witam![]()
Widzę, że ogrom dziewczyn dołącza do forum.wzorki.info
nic dziwnego, dawno wiedziałam, że to najlepsze forum
Witamy wszystkie Panie![]()
Witam
Forum jest niesamowite a ciepła atmosfera i serdeczność dziewczyn wręcz nieprawdopodobna. Podziwiam Was jak przyjacielsko witacie nowych użytkowników i chętnie służycie radą.
Od dzisiaj mam nadzieję będę mogła korzystać z Waszej wiedzy, próbuję swoich sił z akrylem i formami dual bo w salonie ciutko dla mnie za drogo. Mam zamiar ćwiczyć na sobie i przjaciółkach. Wiem, że to nie jest wcale takie łatwe ale będę twardaPozdrawiam serdecznie
Madzior
witamy![]()
witamy wszystkie nowe panie![]()
![]()
witam nowe osoby![]()
bardzo serdecznie witamy nowe osóbki na forum
Witam Wszystkich, mam prawie 40 lat, od 8 lat zajmuję się stylizacją paznokci, zawodowo przestałam świadczyć usługi około 2 lat temu (teraz robię paznokcie tylko sobie i czasami znajomym - ale rzadko) - nie mam zbyt wiele czasu i na dodatek wzrok już nie taki jak powinien byc
ale za to aby nigdy nie brać "rozwodu" z paznokciami - stylizacja jest moją pasją - zajęłam się prowadzeniem sklepu z akcesoriami dla stylistek - chyba znanym dosyć dobrze
To Forum jest bardzo prężne i mam nadzieję, że dowiem się tu wielu interesujących rzeczy![]()
Witamy serdecznie![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)